2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ، برند فیلر و کارشون خیلی سطح بالاعه 

توکلینیکشون همه کاری مسکنه یعنی کلا حرفه این؟چون لبام ژل نمیخوادولی خب کلاچهرمودوس دارم ی تغییری بدم ولی نمیدونم چی🤷‍♀️

الان دیگ ناآروم نیستم 😸🤚
توکلینیکشون همه کاری مسکنه یعنی کلا حرفه این؟چون لبام ژل نمیخوادولی خب کلاچهرمودوس دارم ی تغییری بدم ...

آره آره پیجشون و میدم ببین mahziarclinic 

تو فقط ده میلیون بردار برو اونجا ، خودشون ایرادات چهره تو رفع میکنن😂 کارشون خیلی طبیعیه ، دیدی بعضیا ژل میزنن لبشون عین اردک میشه ؟ اینا اصصصصلا اون مدلی کار نمیکنن

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

من ژوویدرم میزنم همیشه عالیه عالی عالی جوانسازم پروفایلو خوبه

برای شما ژوویدرم یکسال میمونه روی لبتون؟

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
آره آره پیجشون و میدم ببین mahziarclinic  تو فقط ده میلیون بردار برو اونجا ، خودشون ایرادات چه ...

دسسست گلللت دردنکنه عزیزم 

ی چاپلوسی برای شوهرافتادیم دیگ درحد5_6تومن🤕🥴

😘😘

الان دیگ ناآروم نیستم 😸🤚
سلام وقتتون به خیر  جوانساز پروفایلو  برای شما  چه تاثیری داشته منم میخوام بزنم  ...

من یکی دوبار بیشتر پروفایلو تزریق نکردم باید بگم حجم دهی نداره  چون داخلش هیالورونیک اسید داره کلاژن و تحریک میکنه ولی خب پوست از قبلش بهتر میشه انگاری اب میره زیر پوستت اینجوری مثال زدم منظورم متوجه شین قرص های کلاژن ساز تاثیرش یکی بود با این پروفایلو البته نظر من 

من فقط دوبار تزریق کردم به فاصله شش ماه 

💍♥️Married
من یکی دوبار بیشتر پروفایلو تزریق نکردم باید بگم حجم دهی نداره  چون داخلش هیالورونیک اسید داره ...

هایفوتراپی هم هست اونو اطلاع ندارید نن برای جوانسازی و کلاژنسازی میخوام‌انقدر محتوا و پزشکا و ... زیاده میترسم به یکی اعتماددکنم

هایفوتراپی هم هست اونو اطلاع ندارید نن برای جوانسازی و کلاژنسازی میخوام‌انقدر محتوا و پزشکا و ... زی ...

سلام مادرم هایفو کردن خداروشکر خیلی راضین هر شش ماه باید بری هایفو صورت فوق العاده باز و خوب میشه ولی برای‌ سنای ما نیست اخه خیلی زوده هنوز چرا کرم ابرسان خوب استفاده نمیکنی ابرسان تاچا عالیه یه بوی خوبیم داره ها

💍♥️Married