2777
2789
عنوان

خیانت و خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 31 پست
من اگه تا امشب زیر بغلمو بلوری نکنم دست بردار نیستم

میام میبافمت ها 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا نمیدونم خدایی نکرده  همچین چیزی برا خانوادم یا هرکس پیش بیاد  گوشیو نمیشناسم اصن

منم نظرم همینه... عجیبه برام چطوری یه عده سریع تاپیک میزنن توی اون حال بعد به همه تند تند جواب میدن

منم نظرم همینه... عجیبه برام چطوری یه عده سریع تاپیک میزنن توی اون حال بعد به همه تند تند جواب میدن

اره واقعا 

یا کسی ک اعصای خانوادش فوت شده..

البته نمیدونم من جاشون نیستم شاید اروم بشن اینجوری 

ولی بازم درکش سخته

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
خب شما كه حال طرف رو نميبيني قطعا اشك ريزون مياد مينويسه و براي شفاي مريضش طلب دعا ميكنه

انشالله که همه مریضها شفا پیدا کنن 

من خودم رو که میبینم تو اون شرایط، اخرین چیزی که به فکرشم، گوشه و تاپیک زدن و تند تند جواب بقیه رو دادن

من اگه تا امشب زیر بغلمو بلوری نکنم دست بردار نیستم

چقد بی شخصیت

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
من تا یک ماه بعد از خیانت شوهرم و اومدن خونه پدرم یکسره حرف میزدم با بقیه...خداروشکر مشاورم گفت همون ...

بله بستگی به درونگرا و برونگرا بودن داره.

اما خود شما لحظه ای که متوجه خیانت شدید، بلافاصله تاپیک زدید و جواب بقیه رو سریع میدادین؟

سلام عزیزم  ی توصیه برا هممون  نباید هیچوقت هیچ کس رو قضاوت کنیم  فردا خدایی نکرده ...

سلام عزیزم.

قضاوت کردن منظورم تبود. 

فقط برام عجیب بود رفتار برخی دوستان.

انشالله که اتفاقات بد برای کسی رخ نده و از وسط مجلس عروسی و جشن همه تاپیک بزنن