2777
2789
عنوان

جراح بینی

1158 بازدید | 21 پست

کسی جراح بینی خوب میشناسه تو رشت

ممنون میشم راهنماییم کنین

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖

مازیار معصومی 

نسیم کوشا 

فلاحتی

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مازیار معصومی  نسیم کوشا  فلاحتی

دکتر دادگری چی؟ به نظرت چطوره؟ 

دکتر فلاحتی نمیدونم چرا هرکی عمل کرده اکثرا راضی نیست

حالا زشت هم نشدن اما قبولم ندارن 

نمونه اش تو اینستا گیتا هوم

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖
مریم تهرانی

یکی از خواستگارام پیشش جراحی کرده پسره شده سمووور

یکی از خواستگارام پیشش جراحی کرده پسره شده سمووور

واسه پسرا گزینه خوبی نیس،بیشتردخترامیرن پیشش،معمولاً پسرا بیشترمیرن دادگر چون طبیعی درمیاره،فلاحتی که اصلاًقبولش ندارم

دکتر دادگری چی؟ به نظرت چطوره؟  دکتر فلاحتی نمیدونم چرا هرکی عمل کرده اکثرا راضی نیست حالا ...

دادگری و نمیشناسم‌ 

از مازیار معصومی تقریبا همه راضین 

نسیم کوشاهم عروسکی عمل میکنه 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بینیم کوچیکه 

مشکل تنفسی دارم یعنی اگه این مشکل نداشتم حالا حالاها به فکر جراحی نمیفتادم

واسه پسرا گزینه خوبی نیس،بیشتردخترامیرن پیشش،معمولاً پسرا بیشترمیرن دادگر چون طبیعی درمیاره،فلاحتی ک ...

عزیزم منم عروسکی نمیخوام اگه باشید عکسم بفرستم ببینین

مشکل خاصی ندارم 

از طرفی دلم میخواد قیافه ام زیاد تغییر نکنه

میترسم بعدا خوشم نیاد

خودمم نظرم دادگری هست اما نوبت گرفتم واسه معاینه ابان سال بعد

انقد دیر نوبت دهی 

اگه بینیت‌ کوچیکه ومشکل دارنیس دکترسودمند بهترین گزینس

نشنیدم اسمشون

چطور؟پیج هم داره توی اینستا ولی فقط بینی های کوچیک وکم ایرادو قبول میکنه کارشم عالیه

اینستام دی اکتیو کردم اطلاع ندارم 

اگه هستی عکسبفرستم