2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جز تسبیح و سجاده ، اینایی که مذهبین خونشون از این چیزا پره😁 مگه تازه مسلمان شده😊🤭

تسبیح زینتی منظورمونه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
به جز تسبیح و سجاده ، اینایی که مذهبین خونشون از این چیزا پره😁 مگه تازه مسلمان شده😊🤭

خب چرا شما اعلام میکنید مذهبیه😳

براش بلوز یا شلورار بخر کفشم میتونی چه ربطی داره اعلام میکنی مذهبیه اخه

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
خب چرا شما اعلام میکنید مذهبیه😳 براش بلوز یا شلورار بخر کفشم میتونی چه ربطی داره اعلام میکنی مذهبی ...

چون مذهبیه، مثلا ست کراوات و این چیزا بدش میاد ، حالا مگه چی شده

چون مذهبیه، مثلا ست کراوات و این چیزا بدش میاد ، حالا مگه چی شده

اخه همه پدرا معمولا ی کادو میخوان حالا چه مذهبی چه غیر مذهبی بقیه هم خوب فکرشون میره سمت مهر تسبیح

اکثرا بلوز وشلوار پیراهن واسه پدر میخرن بقیه نمیدونن شما چقدر میخواین خرج کنید به نطرم بودجتونو اعلام کنید خیلی بهتر از دینع

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
اخه همه پدرا معمولا ی کادو میخوان حالا چه مذهبی چه غیر مذهبی بقیه هم خوب فکرشون میره سمت مهر تسبیح ...

به نظرم تا اسم مذهبی میاد نباید عصبانی بشید، گفتم مذهبیه چون دوست داشتم یه کادویی بدم بهش که خوشحال بشه، همش حرفاش و کارهاش تو اون سمته، ولی تسبیح کمه و زیادم داره، به چیز خاصی جز این چیزا هم علاقه نداره دستم بسته هست واسه خرید کردن براش، اصلا هم منظوری نداشتم والا

نمیدونم چرا هر چی اینجا میگی یکی ناراحت میشه

متشکرم از لطفتون  ... خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه... روحشون قرین رحمت... 🌹 روزتون مبارک..&n ...

خواهش میکنم بزرگوار...

کارخاصی نکردم....

چون ثواب صلوات زودتراز هرذکری منعکس میشه این ذکرگفتم.......

ممنونم تشکر...

بدرود                                      
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792