2777
2789
عنوان

کاربر نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 111 پست

منم لایک کرده چه پست هایی هم لایک کرده قدیمی 

چرا نی نی یار ها انقد تگ شدن‌نمیگن کیه یا چطوری شده پست هارو یکی یکی اونم واسه همرو لایک میکنه

لایک نکنین لطفا.ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحریم_نی_نی_سایت# نی نی سایت رو پاسخگو کنیم

در نظرسنجی تحریم نی نی سایت به خاطر لایک های بی مورد شرکت کنید

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5975882&slug=لایک-های-یک-بدبخت-و-تحریم-نی-نی-سایت

Future assistant professor

😂من از دستش ناراحت شد لایکم نکرده بود 😝الان همه دستامو لایک کرد 😂😝

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

اوهوووووووی کاربرنی نی سایت ..بس کن دیگه 

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

این کاربر وقتی ثبت نام کرده شماره نداده و فقط میتونه لایک کنع یا اینک تعلیق شدع ولی از حساب خارج نشدع دلیل این لایک کردناشم اینع ک اکثرا براش تاپیک میزنن اینم ب کارش ادامه میدع الکی نگران نشین همه رو لایک میکنع منم لایک میکنع !

☁️🪐 Ты согреваешь мою душу
یا خدا یا خدا، بسم اله ارحمن اارحیم من به چشم خودم دیدم ،به قرآن قسم میخورم؛ اومده منو لایک کرده ...

وای تورو خدا اوضاعو بدتر نکنین به خدا من خیلی آدم ترسویی هستم گاهی اوقات مامان بابام خونه  نیستن تنهام تورو خدا دیگه جن نگید میترسمم😓😓😓

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤
استارتر عزیز آخه عنوان تاپیکتم زدی کاربر نینی سایت خو میخوای نیا تو تاپیک😁😂😂😂

،😂آخه قبلش خیلی لایکم میکرد اعصابم بهم ریخت

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
این کاربر وقتی ثبت نام کرده شماره نداده و فقط میتونه لایک کنع یا اینک تعلیق شدع ولی از حساب خارج نشد ...

قبل این تاپیک خیلی لایک میکرد خیلی

😂😂😂منو دیگه لایک نمیکنه😂😂😂انگار منصرف شد

😂