2777
2789

چی میخوایی؟؟؟؟؟؟میخوایی برگردی نی نی سایت؟خب نی نی یارا برشگردونید بابا روانیمون کرد😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😠😠😠

خب برش نمیگردونید لااقل نمیدونم یه جوری بهش بگید ول کنه🤧🤧🤧

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یار گفت هیچکار نمیتونیم بکنیم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

تحریم_نی_نی_سایت# نی نی سایت رو پاسخگو کنیم

در نظرسنجی تحریم نی نی سایت به خاطر لایک های بی مورد شرکت کنید

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5975882&slug=لایک-های-یک-بدبخت-و-تحریم-نی-نی-سایت

Future assistant professor
نی نی یار گفت هیچکار نمیتونیم بکنیم

چایی الان دوباره داره لایک میکنه انلاینه😪

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩
موضوع چیه من سردرنمیارم کاربر نینی سایت کیه ک همش ازش شاکی ان

همش لایک میکنه همرو الان داره منو میلایکه😪😪😪