2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مدرسان تربیتی.رشد.عمومی.روش تحقیق.با سوالات کنکور سالهای قبل.من تربیتی میخوام

من استثنایی فیزیولوژیک رشد غلم انفس اینارو خیلی دوسدارم ولی حوصله کتاب ندارم ولی تستاشو میخونم مدرسان هزینش چقدره

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
عزیزم برام جالب بود مثل من خوابت نبرده اومدم تاپیک هات را دیدم  من هم روانشناسی میخونم الان تر ...

فدات عزیزم عه ارشد  چه رشته ای کدوم دانشگاه

وای نگو چقدر خوندی که بدبخت شدم آخه من متاهل هستم خب واقعا سرم شلوغ بود و همون فکر ها که نمیزاره بخ ...

اها باشه عزیز من سالع اولمه امیداورم قبول شم 

مثلا آسیب گنجی خوندم خیلی زیاد بود و سخت اما اشتباه کردم جزوه های دانشگاه ها و موسسات بهتر بود واقعا 

علم النفس که حتما مدرسان و کجباف بخون خوبه 

فیزیو پوران و مدرسان هر دو پوران را حفظ بودم اما کافی نبود

جزوه تست از نت دانلود کردم فیلمای اموزشی تو اینستاو دیدم

تست های سال های پیش را بزن حتما 

از ۹۶ به بعد را حتما بزن چون قبل از اون کنکور خیلی راحت بود بعد کم کم سخت شد و سوالات کلا تعبیر کرد، زبان هم حتما هر روز بخون،یک درس مثل علم النفس را چند روز پست سر هم وقت بزاری میتونی یک دور بزنی درس خوبی با این که ضریبش یکه همه میزارن آخر بخونن بعد اصلا نمیخونن بابا بزنی خوبه