2777
2789

ینی طبع رحمت سرده ..سردی باعث تنبلی تخمدان میشه ..باعث دیر پریود شدن ..باعث کیست میشه ..باید چیزای گرم بخوری با روغن سیاهدونه زیر شکمتو ماساژ بدی تا سردی برطرف بشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم ولی منم هرشب شکممو روغن سیاه دومه میزنم هر دمنوشو گرمی جاتی ک بگنو خوردم الان دوماهه فقط لکه ...

ممنون عزیزم 

آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمیکنم... چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمیکنم... 
ممنون عزیزم  کسی که رحمش سرد باشه چه ویژگی هایی داره مثلا پریودش به تاخیر میفته؟  یا تخ ...

پریودی همراه درد همیشه ،پریودی با تاخیر ،اقدام ی بچه کنی نمیگیره ،شکم دست بزنی زیر ناف یخه همیشه 

یکی از نشون هاش ترشحات قهوه ای مانند قبل شروع پریود و اواخر پریود

شرمنده میش بجای خون پریودی لکه بینی قهوه ایم مال رحم سرد باشه.اخه مزاج شناسی گف طبعت گرموخشکه

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
شرمنده میش بجای خون پریودی لکه بینی قهوه ایم مال رحم سرد باشه.اخه مزاج شناسی گف طبعت گرموخشکه

لکه بینی قهوه ای چه تایمی داری اگه مثلا یکی دو روز قبل پریود بعدش پریود میشی یا اینکه مثلا الان پریود شدی بعد سه روز از پریودی دیگه اخراش ترشحات قهوه ای داشته باشی میشه گفت رحم سرد

لکه بینی قهوه ای چه تایمی داری اگه مثلا یکی دو روز قبل پریود بعدش پریود میشی یا اینکه مثلا الان پریو ...

ن دوماهه کامل جای پریود فقط خون و ترشحات خیلی کم قهوه ای دارم عذر میخام اصلا خونریزی ندارم اون ماهم رفتم سونو گفتن فقط فولیکول غالب داری اقدام کن

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
ن دوماهه کامل جای پریود فقط خون و ترشحات خیلی کم قهوه ای دارم عذر میخام اصلا خونریزی ندارم اون ماهم ...

یعنی خون و ترشح با همه؟؟در این حد نمی‌دونم والا ولی سعی کن ناشتا مثلا عسل و سیاهدانه بخور رحمت رو یا روغن زیتون و سیاهدانه ماساژ بده مخصوصا تو پریودی ... واژینال عسل هم کمک می‌کنه به گرمای رحم ..میخوای پیش ی طب سنتی برو

یعنی خون و ترشح با همه؟؟در این حد نمی‌دونم والا ولی سعی کن ناشتا مثلا عسل و سیاهدانه بخور رحمت رو یا ...

رفتم میگن سالمی عسل سیاهدونه ام دارم میخورم ممنون از وقتی ک گذاشتی مرسی گلم😘

فدات آره بخور خیلی خوبه واقعا تاثیر داره

دیگ نا امید شدم از بچه دار شدن

دیگ نا امید شدم از بچه دار شدن

عزیز دلم این چه حرفیه حتما نینی دار میشی آنقدر اطرافم دیدم که طول کشیده نگران نباش دلت رو بده به خداوند به خودت هم برس حتما میشه عزیزم دیگه همه این روزا به نوعی تجربه میکنن انتظار سخته ولی خودت رو اذیت نکن ان شاءلله هر چه زودتر خواسته خدا هم با خواسته دلت یکی میشه توکل بر خودش

عزیز دلم این چه حرفیه حتما نینی دار میشی آنقدر اطرافم دیدم که طول کشیده نگران نباش دلت رو بده به خدا ...

ممنونم از راهنماییات مرسی عزیزم😘