2777
2789
عنوان

بارداری

102 بازدید | 15 پست

بچها من تازه باردار شدم خیلی استرس دارم خود به خود خیلی ادم استرسی هستم تپش قلب شدید میگیرم نمیدونم چیکار کنم جوری دلهره میگیرم انگار قلبم میخاد واسته

باید یدکتر بگی مشاوره بری و فضاا شاد باشه 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید دوشنبه برم دکتر ببینه قلب بچه تشکیل شده یانه تا اون موقع استرس داره خفم میکنه

الان استرس چی داری؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
هورمونهات بهم ریخته عزیزم خودتو سرگرم کن بادکترتم مشورت کن

چون تیروید کم کارم دارم همینجوری تپش قلب دارم الانم بدتر شدم همش ذکر میگم اروم بشم ولی نمیشه

نمیدونم بخدا همیشه خدا من اینجوریم انگار الان میخان ببرن منو اعدام کنن انقد حالم  بد میشه از اس ...

خوب گلم چرا فکر نکردی قبل بارداری دزمانش کنی این استرس سم مهلک برا خودت و بچه 

ميدونى استرس رو قلب جنين اثر بدى ميذاره پس آروم باش بسپار دست خدا تا خدا چيزى رو نخواد برگ از درخت نميفته خواست خدا بوده باردارى اگه هم خدا بخواد همه چى خوب پيش ميره نى نى هم به سلامت دنيا مياد استرس شما هم كارى رو پيش نميبره مديتيشن كن به چيزاى خوب فكر كن همين 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
خب میخورم قرصشو دیگه هرروز ناشتا چند ماهه

نه دارو درمانی کنارش مشاوره هم واجب

نه دارو درمانی کنارش مشاوره هم واجب

من تو درمان ناباروری بودم باردار شدم بخاطر گرفتگی لوله سمت چپ وتیروید حاملگی پوچ داشتم الان درمان شده خود بخود حامله شدم دکترم مشکلی ندید گفت بارداریت عالیه هفته دیگه بیا صدای قلبشو بشنو اما من کلا از اولی که یادم میاد بی  دلیل دلهره داشتم

من تو درمان ناباروری بودم باردار شدم بخاطر گرفتگی لوله سمت چپ وتیروید حاملگی پوچ داشتم الان درمان شد ...

یعنی قبلش استرس نداشتی؟خوب الانم میشه حالت با کمک‌مشاور خوب کنی

ببین هروقت فکر و استرس اومد سراغت با خودت تکرار کن دیدی خدا چطوری غافلگیرت کرد و یه نی نی گذاشت تو دلت فکر میکنی بقیه کارا رو نمیتونه به نحو احسنت پیش ببره؟ پس خیالت راحت بسپارش به خودش. خودش داده خودش هم نگهدارشه. کاری هماز دستت بر نمیاد تا جایی که میتونی به خودت برس و استراحت کن تو سهم خودتو انجام بده و بذار خدا هم سهم خودشو انجام بده

خدایا شکرت...