2777
2789
عنوان

بچها هارلی کویین هستشش😍😍😍

778 بازدید | 41 پست

تو تاپیک قللیمم تگش کردم بعد یهو رفتم تو قسمت انلاین بودن دیدم هارلی انلاینه تا اسمسو اوردم گفتم هارلیم انلاینه اف شدد😂اینم شات😂

https://uupload.ir/files/wvy7_screenshot_۲۰۲۱۰۲۲۴-۰۱۲۵۰۶_samsung_internet.jpg

@___harley__quinn____    هارلی جونم بااینکه نمیشناسیم ولی همه تاپیکاتو خوندم باز تاپیک بزن همگی دلتنگتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر م

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم این هارلی اون هارلی نیست یکی مشابه اسمش را داره

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

سوگل جون اگه این تاپیکو میخونی 

من قدیم با یه کاربری دیگه همیشه پی گیرت بودم

کاش برگردی و با انرژی مثبتت همه رو خوشحال کنی❤

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔