2777
2789
بچه اولم بود ۹هفته بودم ولی بچه رشدش تو ۴/۵هفته مونده بود دوسه روز لکه بینی داشتم که امشب دردم شدید ...

الهی بگردم واست...اخه تو هفته 7نرفتی سونوی قلب؟،؟

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظوری نداشتم بخداااااا 

منظوری نداشتی ولی میدونی چقد دلش شیکست الان؟ 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
بچه اولم بود ۹هفته بودم ولی بچه رشدش تو ۴/۵هفته مونده بود دوسه روز لکه بینی داشتم که امشب دردم شدید ...

فدای سرت نگران نباش سنی نداری ک ...۶ماه خودتو تقویت کن بعد اقدام کن باردار میشی انشالله ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الهی عزیزم،درکت میکنم،منم دو هفته ی پیش سقط داشتم،غصه نخور ان شااالله خدا زودی یه سالمش رو میزاره تو دلت