شوهرم ماسک نمیزنه. اگر من باشم و اصرار کنم میزنه اونم باید کلی حرص بخورم. سر این موضوع همش از دستش ناراحت میشم و بحث پیش میاد یا اون قهر میکنه یا من. البته قهر نه به این صورت که حرف نزنیم ولی دلخوری پیش میاد. سر این موضوع خستم کرده. نمیدونم چه کنم
شوهرمن ماسک میزدولی خیلی دستش توبینیش بود کرونا گرفت یه ۲۱ روزخونه نشین شد یه ۱۳ میلیونی خرج کردیم ۲ ماه منو بچه ام ازخونه رفتیم بدن واعصابش ریخته بودبهم ۹ ماه ترک کرده بود بازداره دس درازی میکنه به بینیش
به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ای وااااای خیلی بده اینطوری منم اوایل این مشکل روبابچه هام داشتم ولی اینقدر تاکید کردم ...
بچه کجا و ادم ۴۰ ساله کجا. ادم ۴۰ ساله مثلا عقلش باید برسه. همین امشبم برگشت عکسهای امروز که ادارش بود نشونم داد من تا دیدم تو عکسها ماسک نداره دیگه بقیا عکسها رو ندیدم و اونم ناراحت شد. مامانم هم بهش گفت خونه ما نیا چون اصلا رعایت نمیکنی. اونم بیشتر ناراحت شد. من مامان بابام نریضن
توی خونه ماسک بزن پرسید چرا زدی بگو برای محافظت از خودم چون تو ماسک نمیزنی ک ممکمه ناقل باشی
بعد از یکسال یاد نگرفتهدماسک بزنه. این چیزا فایده نداره. می ترسم بگیره و از طریق اون خونوادمدهم بگیرن. اخه پدر و مادرم مریضن و اون موقع یه عمر عذاب وجدان داشته باشم