2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 22 پست

شوهرمن ماسک میزدولی خیلی دستش توبینیش بود کرونا گرفت یه ۲۱ روزخونه نشین شد یه ۱۳ میلیونی خرج کردیم ۲ ماه منو بچه ام ازخونه رفتیم بدن واعصابش ریخته بودبهم ۹ ماه ترک کرده بود بازداره دس درازی میکنه به بینیش

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وااااای خیلی بده اینطوری   منم اوایل این مشکل روبابچه هام داشتم  ولی اینقدر تاکید کردم ...

بچه کجا و ادم ۴۰ ساله کجا. ادم ۴۰ ساله مثلا عقلش باید برسه. همین امشبم برگشت عکسهای امروز که ادارش بود نشونم داد من تا دیدم تو عکسها ماسک نداره دیگه بقیا عکسها رو ندیدم و اونم ناراحت شد. مامانم هم بهش گفت خونه ما نیا چون اصلا رعایت نمیکنی. اونم بیشتر ناراحت شد. من مامان بابام نریضن

تا حالا نگرفته؟؟

نه. خونوادش گرفتن. از وقتی این کرونا انگلیسی اومده استرسم بیشتر شده. مثلا امروز عصر بچه رو بدون ماسک برده پارک. نمیدونم چه کنم فقط دارم حرص میخورم

بچه کجا و ادم ۴۰ ساله کجا. ادم ۴۰ ساله مثلا عقلش باید برسه. همین امشبم برگشت عکسهای امروز که ادارش ب ...

عزیزم نذار برن خونه مامان و بابات.این نشونه بی عقلی نیست.لجبازه داره باهات لج میکنه.

همین که دوستمون گفت تو خونه ماسک بزن و دیگه هم باهاش بحث نکن.

خدایا شکرت.
توی خونه ماسک بزن پرسید چرا زدی بگو برای محافظت از خودم چون تو ماسک نمیزنی ک ممکمه ناقل باشی

بعد از یکسال یاد نگرفتهدماسک بزنه. این چیزا فایده نداره. می ترسم بگیره و از طریق اون خونوادمدهم بگیرن. اخه پدر و مادرم مریضن و اون موقع یه عمر عذاب وجدان داشته باشم

عزیزم نذار برن خونه مامان و بابات.این نشونه بی عقلی نیست.لجبازه داره باهات لج میکنه. همین که دوستمو ...

نمیدونم. گیر افتادم بخدا. هر بار میریم بیرون باید هزار بار بگم. اخرم تو ماشین نمیزنه. وقتی پیاده شد و چند قدم رفت میزنه. فقط من حرص میخورم

بعد از یکسال یاد نگرفتهدماسک بزنه. این چیزا فایده نداره. می ترسم بگیره و از طریق اون خونوادمدهم بگیر ...

بهترین کار نداشتن رفت و آمد با خانواده اس

امیدوارم این استرس تموم شه زودتر.برای هممون.منم مدام نگران پدر مادرمم