2777
2789
دوس داشتم باهات دوس شم عزیز  چقدم طرفدار داری در ضمن دخترم بعضیا فکر اشتباه نکن لطفا

ن فکر اشتباهی نمیکنم 

سلام جانا 

خوش اومدی 

من اینجا با همه دوستم 

ن طرفداری ندارم  بچع ها محبت دارن 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مرغ خیلی دوس دارم کلا تو خانوادمون زیاد اهل گوشت قرمز نیستیم نوش جونت شه زینت جونم😂❤️

اوف 

منم از گوشت بدم میاد

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

چیزی که من دیدم فوق العاده معروفی تو نی نی سایت

ن واقعا خیلی اذیت میشم از این فکر من فقط زیاد تو سایتم 

چون محیطشو دوس دارم 

[QUOTE=178474771]ژان ژان تفاهم داریم  مامانم میگ قصد ادامع تحصیل دارم😅

😂😂😂حیف شد ک

آقا الان باز یکی اومده تاپیک زده من از یه کاربر آقا خوشم‌ اومده😂😂😂

اینا از چیه اونا خوششون میاد دقیقا؟پروفشون؟نظراشون؟😂😂😂

میشه باهات دوس شم  اتفاقا دعوت دوستی هم برات فرستادم 😊😊😊

راستش درخاست دوستی قبول نمیکنم اما دوستیم جانا 

خوشبختم

😂😂😂حیف شد ک آقا الان باز یکی اومده تاپیک زده من از یه کاربر آقا خوشم‌ اومده😂😂😂 اینا از چیه ا ...

پشما م 

سایت نی ک تگزاسع😆

والا😂😂😂 البته ناگفته نماند بعضیا برا پربازدیدی و معروف شدن میکنن😂😂😂

ار میدونم 

بیخیال توجع نکن