2777
2789
عنوان

ازدواج و قد ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 39 پست
هه دوست پسر پف*وز من با 17 سال سن یه قدی که داره 200 متر به بالاس کجا قد بلندا کم شده😂💔 خواهرش ب ...

واییییی منم پسر خاله ام بیشتر 2 متره خاک برسر، اومده حق منو خورده. بقیه امون هم معمولی و اینا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله واقعا همینطوره حرف درستی میزنید 👌

اره خوشگلم

من برام قد و هيكل و چهره مهم بود

اگه مثلا زن يكي ميشدم ك قيافش خوب نبود 

بعد ١.٢ سال چه تضميني بود ك من دلزده نشم بهرحال منم ادمم و با گذشت هر سال تغيير ميكنم

هرچيزي كه قبل ازدواج برات مهمه رو جدي بگير از هيچييي كوتاه نيا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

واییییی منم پسر خاله ام بیشتر 2 متره خاک برسر، اومده حق منو خورده. بقیه امون هم معمولی و اینا  

اره والا بعد اومد منو مسخره کرد گفت نیم سانتی😑

اخه من از نصفش میام😑هنوزم جای رشد داره تا 20 ساله شه فک کنم 220 بشه قدش😑😑البته کات کردیم 

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋
اره خوشگلم من برام قد و هيكل و چهره مهم بود اگه مثلا زن يكي ميشدم ك قيافش خوب نبود  بعد ١.٢ ...

دقیقا

چون خودم رو میشناسم و بعد ازدواج پیش خودم میگم کاش همچین کاری نمی‌کردم و پشیمون میشم  

بگو ماشالله 

ای کجاش ماشالله خیلی لاغر و قد بلنده پسر قد بلند جذابه ولی 2 متر به بالا جذاب نیس اصلا گوشت نداره استخونه بیچاره🤦🏻‍♀️البته میگما دیگه دوست پسرم نیس گزاشت رفت زیر سرش بلند شده لابد😒

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋
ای کجاش ماشالله خیلی لاغر و قد بلنده پسر قد بلند جذابه ولی 2 متر به بالا جذاب نیس اصلا گوشت نداره اس ...

خدای من ...من تو رو اشتباه گرفتم با اون که گفت پسر خاله ش قد بلنده و گفت بهش خاک بر سر 

پس اون بگه ماشالله😉😉