2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز از پریودیت گذشته گلم

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
ممکنه من قبل پریودم اینطوری میشدم زیاد به علائم توجه نکن بذار از موعدت بگدره

من  تا پریودم دوهفته مونده الان دوهفته س از نزدیکیم میگذره

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

من 5روزه ازموعدم گزشته بچه ها به نظرتون برم بی بی بزنم یا صبح برم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
چند روز از پریودیت گذشته گلم

من دوهفته مونده تا پریودم

بعد پریودیم رابطه داشتم و اقدام کردم و الان دوهفته شده منتها از هفته پیش تاحالا کمر درد و تخمدانام تیر میکشن امروز سینه هامم اینطوری شده

من دوهفته مونده تا پریودم بعد پریودیم رابطه داشتم و اقدام کردم منتها از هفته پیش تاحالا کمر درد و ت ...

خوب بی بی بزار گلم تا خیالت راحت شه

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
برو بزن

میترسم منفی شه😢😢😢😢

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
خوب بی بی بزار گلم تا خیالت راحت شه

الان نشون میده؟؟؟ اخه شنیدم ممکنه نشون نده و حتما باید از پریودی بگذره

ممکنه باردار باشم؟

اره من داشتم بارداربودم

حالا زیر شکم و کمرت درد میکرد؟

من تخمدانام تیر میکشه و درد میکنه کمرمم همین

از هفته چندم سینه هات درد میکرد؟

الان نشون میده؟؟؟ اخه شنیدم ممکنه نشون نده و حتما باید از پریودی بگذره ممکنه باردار باشم؟

آره دو هفته مونده به پری خیلی زوده فکر نکنم نشون بده

آره دو هفته مونده به پری خیلی زوده فکر نکنم نشون بده

نمیدونم خودم پیگیرزیاد نیستم هرماه پیگیر بودمو اتفاقی نیوفتاد این ماه بیخیال با اینکه علائم دارم توجه ندارم منتظرم پریود شم😂