2777
2789
عنوان

درد ۱۴ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 40 پست
اونم دو بار امتحان کردم نشد ادرارم کم و پر رنگ میشه واژن و مجرای ادرار هر دو میسوزه انگار فلفل ری ...

ادرار پررنگ بشه مال کم آبی بدنه.باید خیلی مایعات بخوری مخصوصا دوغ و شیر.هندونه و تخمش هم خیلی عالیه که الان فصلش نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه چهارده سال.مگه دکتر و آزمایش نرفتی؟آدم اگه چهارده سال عفونت و سوزش داشته باشه که کلیه ها نا ...

کلیه هام تو سونو و سیتی سالم نشون میده

مثانه کمی عفونت نشون میده

کلیه هام تو سونو و سیتی سالم نشون میده مثانه کمی عفونت نشون میده

هر نوع باکتری که داشته باشی تو کشت ادرارت براساس همون بهت آنتی بیوتیک میدن براهمین قرص سرخود فایده نداره دارویی که دکتر بعد از دیدن آزمایش ادرارت بهت میده رو بخور با مایعات فراوان ببین شایدم عفونت رحم داری که مثانت هم درگیر میکنه.

اونم دو بار امتحان کردم نشد ادرارم کم و پر رنگ میشه واژن و مجرای ادرار هر دو میسوزه انگار فلفل ری ...

کلاداروها وچیزهای طبیعی به مرورجواب میده نه بایکی دودفعه.

حتمابایدهفته ای دوسه باربه مجاری ادراریت دودبدی ومکرراستفاده کنی تاخوب بشی

لطف کردی احمدجان😁

فدات قوربانی❤️

به‌قرآن‌دخترم😭اسمم‌فاطمس‌هی‌نپرسید‌تو‌مردی؟!یه‌چیزی‌میگم‌بت‌شاید‌بخندی‌بهم‌شاید‌اصلا‌چشاتو باز ببندی‌بهم‌یه‌چیزی‌میگم‌فقط‌در‌حد‌گله😀اذیت‌میشم‌بث‌که چشمات‌خوشگله😍بعضی‌موقع‌ها‌هم‌همه‌چی‌هست‌بجز اونی‌که‌باید‌باشه‌مثلا‌یه‌بچه‌تنها‌که‌اسباب‌بازی‌هم‌داره‌ها ولی‌کسی‌نیست‌که‌باهاش‌با‌همون‌اسباب‌بازیه‌بازی‌کنه‌اون موقعست‌که‌با‌همه‌قهر‌میکنه‌حتی‌با‌اسباب‌بازیش🙂میشه از‌تنهایی‌یه‌قلب‌شد‌وضربان‌زدیعنی‌میشه‌فوران‌نکردو‌دور نریخت‌میشه‌به‌هم‌زد‌و‌موشکافت‌ونبض‌پیدا‌کردمیشه‌از بغض‌به‌هنر‌رسیدوازاشک‌به‌ساز😃🦅بعضی‌وقتاوضعیت انقدقرمزنیست‌که‌آژیرو‌بکشن‌اما‌همون‌آژیروقتی‌به‌صدا‌در میاد‌خیلی‌از‌وضعیتا‌روقرمزمیکنه‌پس‌یه‌وقتا‌بهترین‌کار سکوته‌وسکوت‌یعنی‌قهر😀🍀آره‌من‌عاشقت‌هستم‌بیا سرزنش کن!!☺آره‌من‌خودش‌خوبه‌اصلا‌بیا‌بدترش‌کن !!☺آره‌دل‌نازک‌وخسته غرورمو‌له‌کن!!گل‌میفرستم‌تو‌،‌تو استوری‌پرپرش‌کن!!
هر نوع باکتری که داشته باشی تو کشت ادرارت براساس همون بهت آنتی بیوتیک میدن براهمین قرص سرخود فایده ن ...

میکروب یا عفونت نشون نمیده و دکتر زنان میگه شاید کلامیدیاس که یه نوع میکروب پنهانه

چن بار شیاف گذاشتم نمیدونم اسمش چی بود

حالا یه بار یه دونه بگیر امتحان کن یه کم میسوزه ولی خیلی موثره

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️