2777
2789
عنوان

تتلو بهترین خواننده دنیا🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 51 پست
عه😂 اینم طرز فکر طرفداراش..خواهر و مادرش مال خودشه دلش میخواد فحش بده👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻کسی که زندگیش ...

الان کل کل کردن با من عقده هاتون و خالی می کنه؟

اگه اره که ادامه بدین مشکلی نداره راحت باشین من دیگه جواب نمیدم

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرمسراااا اسم آهنگشه ؟یعنی چی ؟ راسته گفته بود واسش دختر بچه بیارن؟؟؟؟؟؟؟

گوش بدین متوجه میشین اگه دوست دارین اگه نع هم مهم نیست هر جور راحتین

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
الان کل کل کردن با من عقده هاتون و خالی می کنه؟ اگه اره که ادامه بدین مشکلی نداره راحت باشین من دیگ ...

عزیزم تاپیک زدی تو عمومی.نظرنو گفتی خلاف نظرتم شنیدی اگه جنبه شو نداری چرا تاپیک میزنی.نه گلم من سنم از کل کل با نوجونا گذشته.موفق باشی✋🏻

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم تاپیک زدی تو عمومی.نظرنو گفتی خلاف نظرتم شنیدی اگه جنبه شو نداری چرا تاپیک میزنی.نه گلم من سنم ...

از سنتون گذشته ولی خوب انگار فهمتون خیلی کمتره

شما نظرتو گفتی منم نظرم و نمی دونم چرا عصبی شدین😂😂

البته تفاوت نسل هاست حق دارین متوجه هیچی نباشین اگه متوجه بودین وضع این نبود

از سنتون گذشته ولی خوب انگار فهمتون خیلی کمتره شما نظرتو گفتی منم نظرم و نمی دونم چرا عصبی شدین😂😂 ...

عزیزم‌گفتم اهل کل کل و بحث نیستم

توهینم کردی که با عرض پوزش به ی ورم میگیرم.اسمتو تو اعلاناتم ببینم باز نمیکنم.از کسی که به همچین ادمایی علافه مندی انتظار زیادی نمیره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴