2777
2789
عنوان

بهم گفته بیا خونه 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2189 بازدید | 150 پست

بببن به‌عنوان برادر بهت میگم توی دنیای مجازی دل نبد به کسی دو روزه دیگه سرتو بر میگردونی میبینی بی کسی وقتی با یه لمس شما بلاک میکنه یا جواب نمیده بفهم جای عشق عاشقی وجود نداره نوکرتم 

حواستون به بعضی حرف ها و بعضی کارا باشه چون خیلی وقتا ببخشید کار چسب زخمو نمی کنه !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا باور نکن عزیزم...بهش بگو.حراست چیکار داره به اینکه تو نیم ساعت تو جای عمومی با یه خانوم حرف بزنی ....ممکنه آشنایی قبل ازدواج باشه.حراست بهونه ی خنده داریه..

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.
بببن به‌عنوان برادر بهت میگم توی دنیای مجازی دل نبد به کسی دو روزه دیگه سرتو بر میگردونی میبینی بی ک ...

اگه با طرف جلوی عابر بانک دوس شده باشیم بهتر از مجازیه ؟

💞💫🖐

ببین

من ته روشنفکرام، با خونه رفتن هم مشکلی ندارم

ولی جلسه اول!!!!😲

اونم با آشنایی اینترنتی!!!!!😲

یعنی حاضر نیست ۲ ساعت برات وقت بذاره که مخت و بزنه🥴 یه راست میخواد ببره خونه😡

فک کنم خودشونو گول میزنن فقط...وگرنه دختر ۵ ساله هم‌میدونه خونه غریبه نباید بره

گفتم که طرف جذب پول و زیبایی میشه میگه باهاش ادامه بدم به یه جایی برسم .خیال پردازی می کنن .بیشتر این کیس هام زندگیاشون داغون شده اس و اهمیت و توجه کافی رو ندارن برای همین زود خام میشن و سواستفاده گر روال شو میره

.پایان
چه رابطه شخمی ای داشتین😑

😂😂😂

منم از همینش خوشم نمیومد مثلا ی روز حرف میزد غیبش میزد تا چن ماه دیگه منم هیچوقت اول پیام نمیدادم 

هنوز هم صبر من به قامت بلند آرزوست...🌱
سلام عزیزم  بله خداروشکر،شما خوبی؟ یادمه تو یه تاپیک با هم حرف زدیم

اره تو چند روز تاپیک میزدم هی تو نظر میدادی و با هم بودیم دیگه

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....