2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من رو گاز خودم درست میکنم عالی میشه الان برات می نویسم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

اول مرغ درسته رو خوب و تمیز میشورم با پوست میزارم تو آب بپزه نمک و آبلیمو و زردچوبه تو آب میریزم یه دونه پیاز درسته هم میندازم .بعد از اینکه تقریبا پخت.البته نه زیاد از آب خارج میکنم تو آبکش میزارم.

بعد داخل روغن داغ سرخ میکنم با حرارت کم.روش هم زعفران میزنم.کره هم بزنی عالی میشه

برای مواد داخلش هم زرشک،گردو،الو،پیاز داغ یا هر چیز دیکه که داشته باشم مخلوط میکنم و موقع سرو مواد رو داخل شکمش میریزم.

رونها و بالهاشون هم موقع پخت با سیخ چوبی میبندم تا وا نره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
اول مرغ درسته رو خوب و تمیز میشورم با پوست میزارم تو آب بپزه نمک و آبلیمو و زردچوبه تو آب میریزم یه ...

بعد سس ش رو چطوری میپزی

مرغ توی چی میپزه بعد سرخ شدن

گردونباشه نمیشه 

زرشک ترشش نمیکنه؟

یه روش اینکه مواد داخل مرغ رو آماده میکنی اول پیاز سرخ میکنی ادویه ویکمی رب گوجه ورب اناز میزنی ، انار دونه وکشمش وگردو وزرشک والو اضاف میکنی تفت میدی، میذاری داخل شکم مرغ میدوزی، پاهای مرغ هم با نخ بهم وصل بشه، تو روغن داغ سرخ میکنی یکم زردچوبه بزن بهترسرخ بشه، بعد تو یه قابلمه پیاز سرخ میکنی دوتکه فلفل دلمه میندازی بعد اندازه 1قاشق ونصف رب گوجه میزنی تفت میدی وادویه ونمک میزنی اندازه 3لیوان آب جوش بریز مرغ رو از یه طرف بذار داخلش نیم ساعت بعد وارونش کن طرف دیگه، بذار 3ساعتی خوب مغز پخت بشه با شعله کم، نوش جان

بعد سس ش رو چطوری میپزی مرغ توی چی میپزه بعد سرخ شدن گردونباشه نمیشه  زرشک ترشش نمیکنه؟

دیگه مرغ شکم پر سس نمیخواد که.

نه گردو واجب نیست.زرشک هم ترش نمیکنه.

مرع رو که اولش گفتم تو آب پخته شده بعد تو روغن سرخ میشه همه طرفش 

من اول مرغ رو سرخ ميكنم و گردو سبزي و زرشك بعضي وقتها هم كشمش با يكم رب انار درست ميكنم

مرغ ك نيمه سرغ شد موادو داخل شكمش ميزارم و 

توي ي ظرف ديگ پياز رنده ميكنم رب گوجه رو سرخ ميكنم و روش اب جوش ميريزم

بعد مرغو ميزارم توش تا بپزه بعد ك سسش ي مقدار سفت شد خاموش ميكنم

تيكر تولد يكسالگي گردوي من