2777
2789
عنوان

صیغه پسر عمم

| مشاهده متن کامل بحث + 4055 بازدید | 128 پست
نه مهریه نداره

صیغه مهریه داره چه ی روز چ چند سال..یه سکه ی لیوان آب یه مشت خاک یا اصن 100 تا سکه.. هرچی میتونه مهر بشه ولی بااایدباشه

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
نه مهریه نداره

مگه میشه مهریه نداشته باشه اصن غیر ممکنه من زمان نامزدی صیغه کردیم مهریه بستن تو خوده محضر چطور ممکنه ک نداشته باشه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🍃🍃🍃🍃 واقعا دنیا کوچیکه!

خیلی 😟😟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ببین کسی ک صیغه میشه مهریه ام داره...احتیاجی ب کار کردن نداره ک تازه کرایه و خرج خونم میگه میده دیگه ...

من زیاد به این چیزا وارد نیستم عزیزم ما اهل سنتیم صیغه نداریم ولی خداییش خیلی چندشه کسیکه این کارا رو میکنه

پسرعمت لیاقت خانم خونش رونداشته لیاقتش یکنظافتچی طلاق گرفته بایک بچه بوده که فقط برادوشیدن گرفتتش_خا ...

نگید تورو خدا شان ادمارو اعمالشون میاره پایین نه طلاق و شغلشون کلی ادم طلاق گرفته و ادمای نظافتچی باشرافت تو جامعه هست 

من زیاد به این چیزا وارد نیستم عزیزم ما اهل سنتیم صیغه نداریم ولی خداییش خیلی چندشه کسیکه این کارا ر ...

سنی ها صیغه نمیکنن ی راست عقد میکنن؟خب صیغه هم مثه عقده دیگه فقط رسمیت نداره وگرنه همونه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
من این چیزارو میشنوم انقدر میترسما🥺شب مخ شوهرمو میجوم🤧

باشوهرت چیکار داری

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

صیغه مهریه داره چه ی روز چ چند سال..یه سکه ی لیوان آب یه مشت خاک یا اصن 100 تا سکه.. هرچی میتونه مهر ...

بله مهریه داره ولی تا دائمی نشه تعلق نمیگیره یکی از اشناها زن صیغه کرده بود وقتی خواست جدا بشه فک کردیم کل مهریه رو میده مهریه ش ۱۰۱ سکه بود ولی نداد فک کنم پنج تومن پول داد نمیدونم اونو برای چی داد

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

یه وقت ازین خبط و غلطا نکنه🤧

نمیکنه 😂😂😂

مگه میشه مهریه نداشته باشه اصن غیر ممکنه من زمان نامزدی صیغه کردیم مهریه بستن تو خوده محضر چطور ممکن ...

نه اشتباه گفتم منظورم این بود تا دائم نشه نمیتونه درخواست مهریه کنه

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

اره اینم بده 😂😂 چند سال پیش من داشتم ب بابام ی عکس نشون میدادم حالا اون طفلی ورق نمیزد ولی همون ...

خداروشکر هنوز زنده ای😂خطر رفع شد

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...