2777
2789
والا دوست عموی همسرم اونجا کار میکنه دیروز مشخصات دادیم شنبه بهمون وقت داد گفت بیاید اینجا عالیه و ...

امیدوارم از همین جا نتیجه بگیرید موفق باشی

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

6ماه اما جهش نداره چون بعد جراحی دکترم گفت احتمال بارداریت میاد پایین نگرانم 

چه جراحی عزیزم؟

خدا هرچی خدا بخواد همون میشه دکترها وسیله هستن

غصه نخور

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عزیزم من قبلا رویان رفتم ولی من از مرکز ناباروری امید نتیجه گرفتم وبعد از من هم چندین نفر دیگه هم نت ...

رویان یعنی خوب نبودن? من احتمال میدم جهش اسپرم همسرم پایین باشه انگار ارثیه چون دو تا برادرشوهرامم همین مشکل رو داشتن 

والا یکی اومد گفت پسر میخوام چنان داد سرش کشیدن😐😐 گفتن بزار خدا بده هرچی داد دستش درد نکنه شاید ک ...

اگه اینطوریه فقط واسه ازمایش میرم اونجا چون عموش وقت گرفته بعدش میرم جای دیگه، جواب ازمایش رو به خودمون میدن دیگه یا اینکه میزارن تو پرونده بمونه

چه جراحی عزیزم؟ خدا هرچی خدا بخواد همون میشه دکترها وسیله هستن غصه نخور

پولیپ روده داشتم ک کلا روده بزرگمو برداشتن چون داشت سرطان میشد، زخم معده و پولیپ معده هم دارم متاسفانه

ولی قبل کرونا رفتم دکتر گفتن پولیپ دیده نشد اما زخم معده هست، روده رو ک برداشتم گفتن ممکنه لوله رحم ب مرور پولیپ بگیره خدایی نکرده

پولیپ روده داشتم ک کلا روده بزرگمو برداشتن چون داشت سرطان میشد، زخم معده و پولیپ معده هم دارم متاسفا ...

عزیزم

نگران نباش

شوهرت ببر آزمایش جوابش رو بگیر ببر یه متخصص خوب

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
رویان یعنی خوب نبودن? من احتمال میدم جهش اسپرم همسرم پایین باشه انگار ارثیه چون دو تا برادرشوهرامم ه ...

من چند ین سال پیش رفتم اون موقع خیلی قیمتاش بالا بود ولی یه پیگیری در مورد این کلینیک که گفتم انجام بده خیلی شلوِغه ولی بیشتر افرادی که اونجا هستن نتیجه گرفتن دکتر آل یس ودکتر آقا حسینی با هم کار میکنن هر دو هم زن هستن خیلی تو تلویزیون صحبت کردن