2777
2789
عنوان

امروز من واقعا چوب خدا رو ديدم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 4787 بازدید | 122 پست
لابد بدبخت میشه و شوهرشم ورشکست میشه...نامزد قبلیش میره پولدار میشه چش اینم درمیاد😂😂

همه تعریف کردی دیگه فایده ندارد منتظر آخرش باشیم. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هاا ببخشيد نميدونم سايت چي شده هر دقيقه منو ميندازه بيرون 

خلاصه اشو ميگم 

دختره هيلي مغرور ميشه و پسر رو خيلي زياد تحقير ميكنه خيلي خيلي زياد

الان بعد از ١٨ سال 

پولداره رفت يه زن ديگه گرفت و اينو طلاق داد 

حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻
یاد کلید اسرار افتادم خب ؟

کلید اسرار 

قسمت صد و پنجاه.

این قسمت. تاوان پول دوستی 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

ینفر هم میشناسم بچه اول دبستانشو از دست داده بود بعد برادرشوهرش به شوهرش میگه خدا تورو می‌شناسه که پسرتو کشت😓 حالا همون برادر شوهر چند روز پیش پسرش فوت کرد گذاشتنش جفت همون پسر اول ابتدایی😐💔  خیلی بده دل شکستن

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بچه هاا ببخشيد نميدونم سايت چي شده هر دقيقه منو ميندازه بيرون  خلاصه اشو ميگم  دختره هيل ...

یکم جیگرم حال اومد

از اونایی ک پول میبینن سرشون گیج میره بدم میاد 

فان مع العسر یسرا... مطمعنم ک اروم میشم ی روز  (: