2777
2789
عنوان

بیاین بخندیم😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9981 بازدید | 490 پست
وا مدرسه ست انگار😐 دیدم زده بیاین بخندیم یادت افتادم گفتم نکنه محیا باشه دیدم خودتی اسم کاربریتم ک ...

آره واقعا،نامردا🥺🥺

من یه بار تو یه تاپیک دیدمت ریپ زدم نوشتم محیا م،ولی جواب ندادی حتی لایک هم نکردی،فکر کنم اصلا ندیدیش،

داشتم آهنگ آرش_مسیح رو گوش میدادم،موندم چه اسمی بذارم،اینو گذاشتم قبول کرد😁😁😁😁

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا،نامردا🥺🥺 من یه بار تو یه تاپیک دیدمت ریپ زدم نوشتم محیا م،ولی جواب ندادی حتی لایک هم نک ...

نبخدا اصا ندیدم خیلی خوشحال شدم دوباره پیدات کردم

اره بابا کوبیدی از نو ساختیا😂

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
آره واقعا،نامردا🥺🥺 من یه بار تو یه تاپیک دیدمت ریپ زدم نوشتم محیا م،ولی جواب ندادی حتی لایک هم نک ...

حالا خداروشکر اهنگ دیگه ای نبود😂

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗

چقد امضات خوبه اسی 😂😂😂

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

به دنبال متخصص یا مقالات مرتبط با تعمیر یخچال هستی که بتونی خودت لباسشوییتو تعمیر کنی؟

تعمیر  لباسشویی سامسونگ رو تو گوگل سرچ کن و سایت "asanfix" رو پیدا کن و از مقالاتش استفاده کن!

زن به شوهر: اگه من بمیرم چیکار میکنی؟ مرد: دیوونه میشم زن:  دوباره زن میگیری؟ مرد: از یه ...

همون امضات،کافیه برای کلی خندیدن..😀😃الهی هنیشه شاد و تندرست باشی عزیزم

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب  

لطفا کاربریمو ببندید.ممنون

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

@نی_نی_یار_5    

@نی_نی_یار_شب    

@نی_نی_یار_شب    

@نی_نی_یار_شب    

@نی_نی_یار_5  

لطفا کاربریمو ببندید.ممنون