2821
2789
عنوان

نامزدی+عکس🤨🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 132 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه😂باید خودمو بازنشسته کنم یه مدتی🛀🧖

هعیی پیر شدی رفت😓😢🤣

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

دیروزم نزدیک بود منو جرواجر کنن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میایم اینجا یه دور بزنیم یه گپی بزنیم حالمون جا بیاد ولی متاسفانه دوستان با کلاشینکف میان😂😂

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
فردا همین تایم لینک باطل میشه

تا فردا ممکنه وقیح برداره بذاره سایت صیغه یابی، خوددانی

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

تا فردا ممکنه وقیح برداره بذاره سایت صیغه یابی، خوددانی

عزیزم عکس بدی نیست که پروفایلمم هست

برای آرامش دلامون صلوات بفرستیم😇الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم😇
چیزی نیست از برق کشیدمش🤣🤣🤭💙

اتصالی کرده بود😅😅😅

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
ارهه🤣🤭🤦🏻‍♀️

😅

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه ها مرسی از انرژیای قشنگتون🥰❤

البته همسر میگه من همه چیتو دوس دارم ظاهر و باطن ولی خب گفتم کی جز مجنون از لیلی تعریف میکنه؟

واس همون نظرتون خواستم😇🤗

برای آرامش دلامون صلوات بفرستیم😇الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم😇
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز