2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم آب پاکی رو ریخت رو دسم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 155936 بازدید | 1176 پست

تحریم_نی_نی_سایت# نی نی سایت رو پاسخگو کنیم

در نظرسنجی تحریم نی نی سایت به خاطر لایک های بی مورد شرکت کنید

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5975882&slug=لایک-های-یک-بدبخت-و-تحریم-نی-نی-سایت

Future assistant professor

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظر من برو سرکار اینطوری روزها نیستی حرص بخوری شب ها همه می بینن خسته ای کاری باهات ندارن میری توی اتاقت هم می تونی پولی جمع کنی برای خودت خونه بخری اگر همین شکلی بمونی خدایی نکرده فردا روز پدر و مادرش فوت کنن تنها کسی که بی خونه میشه تویی

اگه بمونی و بسازی و کنار بیای با شرایط مطمئنا خدا پاداش بزرگی بهت میده فکر کن پدر و مادر خودتن بمون ...

بابا ول کنید .حتما تجربه این‌کار رو‌ندارید .من‌دارم .شاغل هم بودم ولی واقعا سختتتتتتتتت بود .فقط باید دنبال خونه مستقل باشه من که‌میگم‌حتی اگه لازم‌باشه‌چادر بزنی بهتر از زندگی کردن با دیگران حتی پدر و.مادرخودت هست 

توام قهر برو خونه بابات

بگو هر وقت فهمیدی ازدواج لازمه ش وابسته نبودن به پددمادر هست و ازدواج یعنی استقلال و تشکیل خونه زندگی جدا از پدرمادرها ،من میام،

در غیر این صورت خونه پدر خودم زندگی کردن جذاب تر از موندن تو خونه پدرشوهره

در دادگاه میبینمت

اینجودی توام آب پاکیزگی بریز رو کل بدنش.به خودت ارزش قائل باش سختی بکش ریسک کن تیریه در تاریکی شاید خورد به هدف😊

بابا ول کنید .حتما تجربه این‌کار رو‌ندارید .من‌دارم .شاغل هم بودم ولی واقعا سختتتتتتتتت بود .فقط بای ...

وقتی شوهره میگه از پدرمادرش جدا نمیشم این بدبخت باید جورشو بکشه چیکار گنه،کامنتمو بخون بااایی رو

به نظر من برو سرکار اینطوری روزها نیستی حرص بخوری شب ها همه می بینن خسته ای کاری باهات ندارن میری تو ...

البته اگر شوهر و خانواده شوهرش از اون مردسالارای زن ستیز نباشن و اختیار بدن بهش 

منم نمیتونم دارم دیوونه میشم توروخدا بم بگید چکار کنم این چ امتحانیه خدا نه بابا خونوادش عمرن از ا ...

عرب هستی عزیزم

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
اسی من بعضی از نظرها رو خوندم واقعا انرژی منفی بودن خوب خواهرم اونا هم مثل پدر و مادر خودت پیششون را ...

قربونت برم خودت میتونی اینکارو بکنی؟ اصلا بیا جاها رو عوض کنیم.. شوهر ایشون میتونست با پدر ومادر خانومش زندگی کنه توخونه ای که چنتا خونواده ی دیگم خودشونو محق میدونن که بیانو برن هرلحظه که بخوان... ثوابو قبول دارم ولی میشه عاقلانه تر وعادلانه تر به دستش آورد... میتونه یه خونه جدا بگیره بیان سربزنن اینطوری درحق خانومشم ظلم نکرده... ما تواین دنیاییم تا زندگی کنیم تا بتونیم لذت ببریم از نعمتایی که خدا بهمون داده.. نعمت جوونی نعمت عشق... کنارش خدا هم گفته حواستون به بزرگترا هم باشه که خیر وبرکتشو ببینین.. نه اینکه همه جوونیتونو بزارین کنار.. این خانمم یه انسانه وازهمه مهمتر یه زن با عواطفو احساسات خودش، حق داره خوش باشه حق داره کنار همسرش بهترین روزای زندگیشو تجربو کنه... با این شرایطی که داره فقد از جوونیش حسرت میمونه وحسرت... شاید شما روحیتون با این خانوم فرق میکنه ونمیتونی خودتو جاش بزاری.. چون بعضیا واقعا تحت همین شرایطم میتونن خوب زندگی کنن واین مربوط به خلقیاتو روحیات آدماس..