2777
2789
عنوان

معروف سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 303 پست
😂 

میشناسم شما رو با یه کاربر آقا بود مهندس رضا لامصب خیلی معروف بود😂

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا ماکه معروفیم چی بهمون دادن😎😎نیاد حوصله عکس گرفتن ندارم😐😐😂😂

تو رو خدا بخاطر من همین ی دفعه

بگو سیب👭📸

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     

راه زیاد هست

مثلا دوتا کاربری بزن بعد با یه تاپیک برو به اون یکی کاربریت فحش بده

اون کاربریت که داری بهش فحش میدی معروف میشه.

تاپیک خیانت یا کتک کاری با مادر شوهر بزن

تاپیک بزن بگو حس ششم داری😂

{ خانم هستم }
عه؟من ندیده بودم اینو😶 خوبم گلم خداروشکر شما خوبی؟ میدونم عجیبه ولی ه نداره اخر اسمم😅

زیاد با این یکی نمیام 😅🤗

شکر عزیزم خوبم ب خوبیت🥰🥰

اوپس😬 ببخشید نمیدونستم 😅😅

اسبا وقتی میخوان از رودخونه رد بشن اول آب رو گل آلود میکنن بعد رد میشن... میدونی چرا؟؟ چون تصویر خودشو تو آب میبینه و تحت هیچ شرایطی حاضر نیست پاشو روی اون تصویر بذاره! فکر میکنه هم نوع خودشه تو آب... در حالی که ی عکس بیشتر نیست... اما آدما خیلی ساده پا میذارن و رد میشن.‌..                                                                     یاد بگیریم ک از رو هم ساده رد نشیم.... تمام✌🏻⁩
تو رو خدا بخاطر من همین ی دفعه بگو سیب👭📸

سیب😁😎😎😎😎😎

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
میشناسم شما رو با یه کاربر آقا بود مهندس رضا لامصب خیلی معروف بود😂

😎😅 لطف دارین

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...