2777
برای همون میگن سرخاک مرده بمونین یکم😥

چون اولش روح میفهمه چخبره بعدش دیگه چیزی نمیفمه من یه کتابی خوندم بگم تعلیق میشم اونقدر قشتگه نوشته بعد مرگ ادمو راهنمایی مبکنن

آموزش مجازی دستبند دوستی فروش هم دارم.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دلت میاد آنقدر نسبت بهش حس منفی داری؟

یه قدم به خدا نزدیکتر میشی اون عزیزانی که قبل از تو رفتن رو میبینی و میتونی یه دل سیر بغلشون کنی میتونی اگر تو این دنیا آدم خوبی بودی واسه بقیه طلب خیر و دعا کنی 

میتونی پیامبر رو ببینی 

میتونی هر وقت دلت تنگ شد بری و عزیزانت که زنده هستن رو ببینی و رفع دلتنگی کنی و برگردی ،

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊
میترسم اذیت بشم، از کجا میفهمیم اعمالتون خوبه، من که همش حس میکنم اشتباه میکنم

به هر حال آدم اشتباه و گناه هم می‌کنه ولی خب خدا هم خودش مهربونه نمی‌دونم سعی میکنم تا جایی که میشه آدم خوبی باشه تو این دنیا دیگه گناه هم کردم عمل خودم بوده یه مدت میرم جهنم 

بعدم اگر مثلاً یه چیزی یاد بدی به بقیه کتابی چیزی هدیه بدی به کتابخونه اینا تا وقتی کسی میخونه اون کتاب یا چیزی که یاد دادی بقیه هم ازش بهره میبرن ثواب برات نوشته میشه

دلت میاد آنقدر نسبت بهش حس منفی داری؟ یه قدم به خدا نزدیکتر میشی اون عزیزانی که قبل از تو رفتن رو م ...

عزیزانی ک توی این دنیا داریم چی پس دل آدم بیشتر بااوناس

✌️خدایا شکرررررررررررررت 😍

منم به شدت از مرگ میترسم همس میگم چی میشه تنهایی تو قبر وااای خدااااا

تا اینجای زندگیم هرچی از خدا خواستم بهم داده نه اینکه آدم خوبی باشم ها اصلااااا....ولی خدای خیلی خوبی دارم که خیلی خیلیییی عاشقشم.
میترسم ازش، میترسم برم جهنم

خب توجه کن به پیامی خدا همیشه به یاد خدا باش سعی کن تا حد توان به دیگران خدمت و کمک کنی سعی کن جوری باشی خدا ازت راضی باشه 

نماز و روزه اول وقت خیلی خوبه عزیزم سعی کن به موقع نه از روی ترس از روی عشق به خدا ادا کنی

به عقل خودت اون خدایی که با تموم خطرات بارداری و زایمان تو رو تو شکم مادرت حفظ کرده از این همه بیماری و مشکل دستتو گرفته و سالم عبورت داده اونی که هر وقت دلت گرفت خودش خودشو تو ذهنت جرقه زد که ازش کمک بخوای به همین راحتی میندازه جهنم تو رو؟

به هر حال آدم اشتباه و گناه هم می‌کنه ولی خب خدا هم خودش مهربونه نمی‌دونم سعی میکنم تا جایی که میشه ...

حدیثی که از امام صادق ـ علیه السلام ـ در این باب وارد شده این است که راوی می گوید به امام صادق ـ علیه السلام ـ گفتم: شنیدم که می گفتی همه شیعیان برغم آنچه در آنهاست (گناهانی که دارند) در بهشت جای دارند. فرمود: به تو راست گفتم. بخدا سوگند که همه آنها در بهشت جای دارند. گفتم: فدایت شوم گناهان، بسیارند و بزرگ! فرمود: اما در قیامت همگی شما با شفاعت پیامبر که خواسته اش برآورده می شود و یا جانشینش در بهشت خواهید بود امّا بخداوند سوگند که من در برزخ بر شما می ترسم. گفتم برزخ چیست؟ فرمود: همان قبر است از هنگام مرگ تا روز قیامت

برای سلامتی داداشم یه صلوات میفرستین🙏❤️