2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 21 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چجوری لباس اینترنتی میخرین؟ واقعا اندازتون در میاد؟ آخه مثلا مانتو رو من صد جا میرم تا میبینم به فرم ...

تو این دوران کرونا هیچ جا نمیشه رفت اصلا اخه چجور بریم بازار برا پرو:( وضعیت هم تا چند سال اینطور میمونه

هر لحظه سعی میکنم ادم بهتری باشم
تو این دوران کرونا هیچ جا نمیشه رفت اصلا اخه چجور بریم بازار برا پرو:( وضعیت هم تا چند سال اینطور می ...

والا چون جایی نمیریم لباسای قبلیمونم خیلی استفاده نمیشه نو مونده   اما خب آدم دلش خرید میخواد
بعدم مانتو فک نکنم پرو کردنش خیلی مشکلی برای کرونا ایجاد کنه اگه لنگ ظهر برین که مغازه ها خلوت باشه.

ولی من پیامی که دادم منظورم این نبود که وای وای خرید اینترنتی بده، میخواستم منم یاد بگیرم مانتوهای خوشگلی که توی نت میبینمو بتونم سفارش بدم و نترسم بهم نخوره. آخه اغلب مشکل سر سایز نیست که آدم مرجوع کنه یه سایز اینور اونور بگیره (توی کرونا اغلب هم مرجوع نمیکنن). مشکل اینجاس که مثلا آستیناش نسبت به بقیه جاهاش درازه

والا چون جایی نمیریم لباسای قبلیمونم خیلی استفاده نمیشه نو مونده   اما خب آدم دلش خرید میخواد ...

بعضی سایتا جدول سایز بندی دارن میتونین اونجا ببینین سایز مورد نیازتونو مثلا سایت آی بولک خیلی خوبه الان خودم داشتم نگاه میکردم هر چی خوشم اومده بود موجود نداشته بود😂چون خیلی زود این سایته لباساش تموم میشن تو اینستا هم پیج معتبری باش حتما میتونین از ادمین پیج بپرسین 

هر لحظه سعی میکنم ادم بهتری باشم