2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم حدس بزنم😐همش حس میکنم همه دارن برای ملکه کارمیکنن و هیچکدوم خود ملکه نیستن.. تو تیزرشم یه زنه بود تهدید میکرد تواسید حلت میکنم.قیافشم بد بود. شاید اون باشه

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

فقط یه چیزی بگم آزمایش DNA  وجود قرابت رو میتونه نشون بده حالا نمیدونم سریال رو علمی درست کردن یا الکی😁 ولی تست اگه واقعا منفی بشه البرز هیچ نسبت خونی با لعیا و خورشید و خسرو نداره.

نمیتونم حدس بزنم😐همش حس میکنم همه دارن برای ملکه کارمیکنن و هیچکدوم خود ملکه نیستن.. تو تیزرشم یه ز ...

دراگ تستر ن اون نیستش اون رییس مفت آباد شد😁من حدسم روی زن خسروه بعد اتیش سوزی مهد بچهاش مردن عقده ای شده 

🤨🤨🤨🤨
دراگ تستر ن اون نیستش اون رییس مفت آباد شد😁من حدسم روی زن خسروه بعد اتیش سوزی مهد بچهاش مردن عقده ا ...

اخه اون قبل از اینک بیان ایران خوب بود با پسرش.. نمیدونم.گمون نکنم اون باشه

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
فقط یه چیزی بگم آزمایش DNA  وجود قرابت رو میتونه نشون بده حالا نمیدونم سریال رو علمی درست کردن ...

ن پسر واقعیشون نبود طبق جواب ازمایشا .زن خسرو البرز و ازین سیستم ملکه دزدیده اون پیرمرد موسفیده بچه میفروشه شاید آتیش سوزی مهد ی برنامه ریزی بوده ک کلی بچه بدزدن و بگن سوختن قبلش دزدیدنشون😖

🤨🤨🤨🤨

پسرش بمب کشف کرد ی مواد مخدر صنعتی ۳برابر شیشه خفنتر پاشو کشوندن ایران ک براشون مواد مخدر درست کنه 

🤨🤨🤨🤨
ن پسر واقعیشون نبود طبق جواب ازمایشا .زن خسرو البرز و ازین سیستم ملکه دزدیده اون پیرمرد موسفیده بچه ...

آخه یکجورایی برام سواله البرز کجاست نکنه پارسا همون البرزه😬

تهدیدش کردن ک البرزو بکشونه ایران براشون مواد درست کنه وگرنه میکشنش اونم ترسیده

🤨🤨🤨🤨
من حدس میزنم پارسا البرزه😁

نه فکرنکنم، اون پسره میگفت اگه البرز زنده میموند نزدیک بود سبیلاش دربیاد! یعنی اونقدری بچه نبوده که الان قیافه ش انقدر تغیر کرده باشه که افرا برادرشو نشناسه،

البرز واقعی هرکی هست یا نشونش ندادن یا واقعا مرده