2777
2789
زودتر پریود شدی؟ امپول زدی؟ 

ماه پیش فقط لتروزول خوردم و سینال اف زدم این ماه ی هفته افتاد جلو...اون امپوله اسمش یادم نیست اچ ام ...نزدم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها پول سونو و ازمایش هورمونی زیاده

آزمایش خون هورمونی اره گرونه 

برا من آزاد نزدیک 400و خورده در اومد فک کنم 

سونو 60تومن 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
وقتی فولیکول در اثر لتروزول بزرگ میشه و تخمک ازاد نمیکنه تبدیل به کیست میشه که خطرناک نیس،نگرانی من ...

مگه آمپول آزاد سازی نزدی ؟

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
نه متاسفانه

چجوری دکترت نداده؟!

من هر ماه که مصرف میکردم ازین داروهای تحریک تخمدان ،حتما روز 13میرفتم سونو دکتر اگر یک دونه فولی ام داشتم دو تا hcg میداد

حتما تاکیدم میکرد بزنی که کیست نشه 

چجوری دکترت نداده؟! من هر ماه که مصرف میکردم ازین داروهای تحریک تخمدان ،حتما روز 13میرفتم سونو دکتر ...

اخه دیر رفتم سونو زمانی که دیگه فولیکول غالب نداشتم و ققط یه کیست29 تو تخمدان چپ داشتم

اخه دیر رفتم سونو زمانی که دیگه فولیکول غالب نداشتم و ققط یه کیست29 تو تخمدان چپ داشتم

دارو محرک که خوردی

یکبار 10یا 9سیکلت واسه چکاپ فولیا برو 

یکبارم دوباره بعدش 13یا14سیکلت برای آمپول آزادسازی

الان با کیست چکار کنم؟ پریودمم عقب انداخته

من تا حالا کیست نداشتم 

فکر میکنم قرص میده برا کیست نداد بهت؟

چرا داده پروزسترون که مصرف کردم

همونو مصرف کن ،بعدم پیاده روی زیاد برو 

پهلوت درد نمیکنه؟من فولیام به 19،20میرسید خیلی پهلوهام درد داشت

اره وحشتناک وقتی قرص میخوردم درد داشت

انشالله زودتر رفع شه و به زودی باردار شی