2777
2789
عنوان

یعنی من چکار بدی تو‌ زندگیم کردم که همچین آدمی اومد تو زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 32 پست
مگه خونه ی تو هم نیست  مامانتو میاوردی خونت   میزاشتی شوهرت بره  چند روز بعد خ ...

خوب اگه میومد کاری می‌کرد مامانم جوش کنه آدم مریض بدتر بود 

خیلی بی وجدان خیلیی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه خونه ی تو هم نیست  مامانتو میاوردی خونت   میزاشتی شوهرت بره  چند روز بعد خ ...

اگه میومد دعوا می‌کرد قیافه میومد مامانم با این حالش جوش می‌کرد حداقل الان این اشغال میشناسه و ناراحت میشه

خدا بزرگه عزیزم  توکلت بخدا باشه

مرسی عزیزم خیلی من و اذیت کرده خیلیی هم بسرش اومده اما میگه نمی‌دونم چرا من آنقدر تو زندگیم بد میارم اینهمه به فقیر کمک میکنم !!!!!!!!

آدم با دشمنش نمیکنخ والا اگه هر چی جز مادرم بود بهش التماس نمیکردم که ابرو داری کن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مرسی عزیزم خیلی من و اذیت کرده خیلیی هم بسرش اومده اما میگه نمی‌دونم چرا من آنقدر تو زندگیم بد ...

بگو هر کاریم کنی دل میشکنی فایده نداره 

چی میشد یکی دو روز میذاشتی بیاد 

والا خیلی بی رحمه

هر چیزی ک برام میخوای خدا صد برابرشو به خودت بده😎👻
بگو هر کاریم کنی دل میشکنی فایده نداره  چی میشد یکی دو روز میذاشتی بیاد  والا خیلی بی رح ...

اره به خدا ۱۰۰ جور براش قسم خوردم دنیا رو هم بهم بده دیگه دلم باش صاف نمیشه😞

عجب آدمیه.بنظرم همون اول خودت میرفتی پیش مادرت ازش مراقبت میکردی منتشو نمیکشیدی.

چیکار کنم اطرافیان و نگاه مامانم میگه تو نمیخوای بیام خونت ؟ خجالتشو میکشیدم ببرمش تو جاده وقتی خونم همون بقل بود 😞😞😞

اسی اصن بهش روندیکازش خیلی خیلی وقیحانه غیرقابل بخشش

خیلی اذیتم کرده خیلی من چون وابستش بودم هر بار بخشیدم و موندم پاش اما الان واقعااا نمیتونم ببخشمش