2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هروخ ک دوس داره😐

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
تکراریه ولی میگم زمانی که به بلوغ عقلی رسیدی و توان اداره زندگی مشترک و بچه داری و اینا رو در خودت ...

اخه میدونی چیه مثلا خوده من میدونم میتونم زندگیمو اداره کنم ولی اصلا به بچه دار شدن فکرم نمیتونم بکنم،زیاد خوشم نمیاد.بنظرم بچه داری نمیتونه جزء گزینه ها باشه،بعضی وقتا بعداز چندسال زندگی ادم احساس میکنه وقتشه بچه بیاره، از قبل ازدواج نمیشع به بچه فکر کرد

اخه میدونی چیه مثلا خوده من میدونم میتونم زندگیمو اداره کنم ولی اصلا به بچه دار شدن فکرم نمیتونم بکن ...

ا ره خب اینم حرفیه همه اولاش از بچه خوششون نمیاد ولی خب منظور من کلی بودش اینکه یه دختری که هنوز آشپزی هیچی بلد نیست ۱۲ ظهر پا میشه مامان جونش صبحونه میزاره جلو دستش توانایی جمع کردن خودشو نداره سخته یهویی وارد تاهل بشه به نظرم

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A