2777
2789
عنوان

کتک زن

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته اشکال نداره؟اینجا بگی بچه رو زدم دهنتو اسفالت میکنن/بعد ناراحتی؟دوست داری شوهرش زنه رو کتک ب ...

خب همین من میگم اصلا کتک زدن نباید باشه هیچ دستی نباید رو بچه و زن بلند بشه ولی اینجا از کتک زدن بچه دفاع میکنن 

عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم 
جواب نمیدم.....

عجب......ولی داداش جوابی نداری ک بدی

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
معلومه که نه. حرفای نی نی سایتیاس دیگه. اینجا یاد گرفتم 

اوکی 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
خوب بچه را از صب تا شب داری بهش رسیدگی میکنی تروخشکش میکنی بعدم به طرز فجیع ک نمیزنیش چون بچه هست و ...

بعضیا خیلی بد بچرو میزنن یه جوری که میگن خودمون دستمون درد گرفت 

عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم 
عجب......ولی داداش جوابی نداری ک بدی

شوخی کردم ...

زن باید ترسوند با زدن کاری درست نمیشه....  

من نهایت خشمم یه عربده یا اخمه....که اکثرا کفایت میکنه....

بدرود                                      
شوخی کردم ... زن باید ترسوند با زدن کاری درست نمیشه....     من نهایت خشمم یه عربده یا اخ ...

عربده هم نباید بزنید فقط لطافت و مهربونی

شوخی کردم ... زن باید ترسوند با زدن کاری درست نمیشه....     من نهایت خشمم یه عربده یا اخ ...

عجب......به هرحال موفق باشین داداش

بخاطر این هست که اکثرا اینجا مادر هستن میدونن هیچ کس جز مادر نمیتونه برای بچه دلسوز باشه

اون مادری که تاپیک میزنه هم از سر پشیمونی و واسه درد و دل یا راهنمایی تاپیک میزنه و ماهم وظیفه مونه راهنماییش کنیم

(من ندیدم جایی تو این تاپیکا بگن اشکال نداره!) 

اون مادر داره زحمت اون بچه رو میکشه تحت فشاره حالا فکر کن اون وسط یه بی توجهی هم از همسر ببینه! 

ولی یه مرد چطور به خودش حق میده دست روی همسرش بلند کنه؟ چه زحمتی برای اون زن میکشه که خودش رو صاحب اختیار بدونه و عقده هاش رو روسر اون زن خالی کنه!؟ 

تو زندگی همونقدر که مرد تحت فشاره زن هم هست و هیچکدوم حق زدن هم رو ندارن

من دیدم مادره از اینکه بچه اش غذا و دارو نمیخوره و داره ضعیف و ضعیف تر میشه و لجبازی میکنه هم خودش رو زده هم بچه رو

کدوم مردی از سر اینچیزا دست رو زنش بلند میکنه؟ 

دو تا چیز بی ربط رو بهم ربط میدین

هر دوش غلطه ولی زمین تا آسمون با هم فرق دارن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
افرررررررررررییییییییییینننننننن به خدا میخوام هزار بار لایکت کنم

فداااایی داری 😍😍

خب همین من میگم اصلا کتک زدن نباید باشه هیچ دستی نباید رو بچه و زن بلند بشه ولی اینجا از کتک زدن بچه ...

ن ببین من دیدم کسی بگه زدم چجوری حمله میکنن ولی فرق داره 

مثلا یکی میاد میگه خاک تو سرم من چ مامان احمقیم بچمو زدم الان دارم گریه میکنم خوده یارو پشیمونه داره گریه میکنه یکی بیاد دوباره بگه فقط باعث عذاب وجدان مامانه میشه سودی نداره میان دلداری میدن ولی تا حالا دیدی مامانه بیاد بگه بچم اذیت میکرد زدمش حقش بود بقیه دفاع کنن؟هستن بیشعورایی ک انگشت شمارن ولی خب بیشعورن دیگ منظورم بقیس