2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 28 پست
جدی؟ خوب این مثبتا میگن کاذب هست ولی من اقدام میکنم  بنظرت بعد از بیست سیکلمم باز کیت بزنم؟

بله خداروشکر

نه دیگه چه لزومی داره کیت بزنی تو امپول زدی اینو میدونی که ۲۴ الی ۳۶ ساعت بعد امپول تخمکت ازاد شده😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم من با کیت زدن روز تخمکگذاریو پیدا کردم ۲۴ سیکلم ازاد شد تخمک تنبلم اقدام کردم باردار شدم😁 ...

یعنی همون روزی که مثبت شد رفتی اقدام حامله شدی 

من الان دو ماهه روز بعد مثبت شدن اقدام میکنم 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
یعنی همون روزی که مثبت شد رفتی اقدام حامله شدی  من الان دو ماهه روز بعد مثبت شدن اقدام میکنم&n ...

اره روزای قبلشم اقدام داشتم وقتی مثبت شدم اقدام رفتم یه اقدامم وقتی کمرنگ شد ..

فقط یه اقدام میری بعد مثبت شدن؟ وقتی کمرنگ شد باید بازم اقدام داشته باشی

اره روزای قبلشم اقدام داشتم وقتی مثبت شدم اقدام رفتم یه اقدامم وقتی کمرنگ شد .. فقط یه اقدام میری ب ...

الان دو روزه هاله میندازه ولی الان پریود شدم  امروز روز ششم پریودیمه امروز باید پاک میشدم حموم کردم دوباره اومد تا فردا  دیگه باید صب کنم 

برام دعا کن گلم باردار بشم 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
الان دو روزه هاله میندازه ولی الان پریود شدم  امروز روز ششم پریودیمه امروز باید پاک میشدم حموم ...

دوره هات چند روزس؟

خب زود زدی از ۹ پریودت بزن یا ۱۰ ۱۱ اینا

چشم گلم حتما😘

همون که مثبت شد برم اقدام یا قبلشم برم 

ببین کلا یه شب درمیون اقدام داشته باش.. وقت کیت کاملاااا مثبت شد ینی ۲۴ یا ۱۲ ساعت بعدش ازاد میشه حتی وقتیم کمرنگ شد اقدام داشته باش 

باشه عزیزم ممنون 

لینک تاپیک لوبیا رو میدم اونجا همه کیت میزنن لوبیا میگه چیکار کنن ... بمنم لوبیا گف اقداممو رفتم ..ازشون راهنمایی بخای جوابتو میدن😍

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5467640&slug=همه-چیز-راجع-به-بارداری-کیت-تخمک-گذاری-دختر-دار-شدن-و-پسر-دار-شدن&postId=178278733