2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 58 پست

ببین عزیزم اگر: سینه چپ کوچیکتر از سینه راسته. پوستت خشکه. حالت تهوع زیادی نداری. شکمت بیضی و به سمت پایین. رنگ ادرارت زرد روشن. موهات خوش حالت و درخشانه. سر انگشتان پات دائم یخ میکنه. غذاهای شور و پروتئینی دلت میخواد مثل پنیر و گوشت. بچه به احتمال زیاد پسره.

اگر: سینه راستت کوچکتر از سینه چپته. اوایل بارداری به شدت تهوع و استفراغ داری. شکمت گرد و به سمت بالا. دلت چیزای شیرین مثل میوه و بستنی و شیرنی بخواد.  پوستت نرمه. نگ ادرار زرد و تیره و موهات خشک و نازک و بی حالت باشه. به احتمال زیاد دختره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بقران مخصوصا برای یه مادر  من خودم تک فرزندم مادرمم از دست دادم کلی نذر ونیاز کردم این دیگ ...

آخیی عزیزم چه سخته ایشالا دختر میشه💚💚

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
یعنی میشه اینقد پشت سر شنیدیم گفتن چرا بچه دار نمیشن خسته شدم 4ساله ازدواج کردیم

آره قشنگم چرا نشه ؟. ؟بعدشم حرف مردم واست مهم نباشه چهار سال که چیزی نیستتتتتت

گاهی دلم شهادت می‌خواهد...
آره قشنگم چرا نشه ؟. ؟بعدشم حرف مردم واست مهم نباشه چهار سال که چیزی نیستتتتتت

شما بچه داری؟

نه مهم نیست ولی خب جاریم 31سالشه پارسال ازدواج کردن برادرشوهرم دیر ازدواج کرد از شوهرم بزرگه

الان 3ماهشه بعد شوهرش به پدرشوهرم گفته به کسی نگین زنم حامله هست

فکرمیکنن مثلا بقیه جاری ها حسادت میکنن

ولی من اصلا اینطور نیستم شنیدم خوشحال شدم

خودم بهش گفتم بارداری 1ماهش بود گفت نه

ولی از ظاهرش شکم پهلوهاش متوجه شدم بارداره

من 27سالمه

اره بقران مخصوصا برای یه مادر  من خودم تک فرزندم مادرمم از دست دادم کلی نذر ونیاز کردم این دیگ ...

عزیزم خدابیامرزه

هرچی میخوای دختر یا پسر یا دوقلو جفت دختر باشه از ته قلبم دعا کردم

منوهمسرم دختر دوس داریم چون همسرم خواهر نداره خودش داداش هاش دختر دوس دارن 

ولی پدرشوهرم پسر دوس داره میگه دوقلو پسر باشه

خودمون رو گفتم نه شما میگن دسته بالایی هست چندقلو بده یا نده

بله عزیزم

من فکر کردم خدای نکرده مشکلی داری

ان شاالله هرچی خیره پیش بیاد🌹

ما تو خانواده نزدیک، دوقلو نداریم، خداروشکر فعلا خدا یه قلش رو داده ان شاالله سالم باشه مهم ترین چیز هست

بله عزیزم من فکر کردم خدای نکرده مشکلی داری ان شاالله هرچی خیره پیش بیاد🌹 ما تو خانواده نزدیک ...

نه من مامان بزرگم دوقلو آورده خاله ام داییم دوقلو بودن ولی داییم تو تصادف فوت کرد 

بعد پسرعمه مامانم هم دوقلو یه دختر یه پسر داره

مبارک باشه بچه داری اسمش رو چی میزاری