2777
2789
عنوان

خواب عجیب من😳

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 27 پست
تعبیر بچه پسر تو خواب پوله

جووووون😁😂

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
منم یه بار خواب دیدم حاملم ۴ قلو دختر دنیا امدن خیلیی ناز بودن فرداش همش فکر میکردم ه چه خوب میشد خ ...

اره واقعا☹

تازه با عشقمم ازدواج کرده بودم☹

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم تعبیر بدی نداره

به آرامش میرسی به زودی❤

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
نه عزیزم تعبیر بدی نداره به آرامش میرسی به زودی❤

ایشالا به ارامش ابدی برسم زیر یه عالمه خاک😍

مرسی عزیزم

ایشالا به ارامش ابدی برسم زیر یه عالمه خاک😍 مرسی عزیزم

😒😒ببخشید بد حرف میزنم ولی چرت و پرت نگو دختر❤❤

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

عزیزم شما .خواستگار داری و تا مرحله ی اخر میریه و بعد یهو ول میکنن میرن؟ خوابهای جنسی زیاد میبینی؟ احساس سنگینی داری‌؟ چند سالته ؟ و اینکه گاهی حس هات قوی میشن؟ عصبی و زود رنجی؟ 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
😒😒ببخشید بد حرف میزنم ولی چرت و پرت نگو دختر❤❤

نه بابا خواهش می کنم عزیزم راحت باش ولی ارامش واقعی مرگه 

عزیزم شما .خواستگار داری و تا مرحله ی اخر میریه و بعد یهو ول میکنن میرن؟ خوابهای جنسی زیاد میبینی؟ ا ...

همش درسته فقط خواستگار ندارم هنوز ینی کسی بخواد بیاد جلو هم خانوادم و خودم قبول نمی کنیم خواب ج.ن.س.ی نه زیاد نمی بینم  بقیش کاملا درسته

خاب دیدم مامان بابام دارم باهم .... بابامم ۶ساله فوت شده مادرمم ۴۵سالشه بنظرتون چیه روم نمیشه بکسی بگم 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

عزیزم شما .خواستگار داری و تا مرحله ی اخر میریه و بعد یهو ول میکنن میرن؟ خوابهای جنسی زیاد میبینی؟ ا ...

ایجی خیرببینی خاب منم تعبیرکن نوشتم بالا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خاب دیدم مامان بابام دارم باهم .... بابامم ۶ساله فوت شده مادرمم ۴۵سالشه بنظرتون چیه روم نمیشه بکسی ب ...

معنی خاصی نداره عزیز برای پدرتون خیرات بدید .خدا رحمتش کنه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
معنی خاصی نداره عزیز برای پدرتون خیرات بدید .خدا رحمتش کنه

چشمم ممنونم عزیز

خاب دیده ی مرد ک دوتا بزغاله خریده میخادقربونی کنه چندسالم بچه گیرشون نیماد تعبیرش چیه؟

چشمم ممنونم عزیز خاب دیده ی مرد ک دوتا بزغاله خریده میخادقربونی کنه چندسالم بچه گیرشون نیماد تعبیرش ...

نمیدونم گلم