2777
2789
سیاتیک رگی هست از کمر تا پا وقتی فشار میاد اول درد داره بعدا که داغون شد عمل داره    

وای پاورشوهرم میگه از بالای باس ،ن،م دردمیگیره تا کف پا 

من تو نت خوندم علامت سیاتیکه اره؟

دیسکم داره ها

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره مادرشوهرمن میگه ک از بالا با س ن ش دردشروع میشه تا پشت ران و زانو تا کف پا  دیسکم داره ها& ...

میتونه باشه اره

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
وای پاورشوهرم میگه از بالای باس ،ن،م دردمیگیره تا کف پا  من تو نت خوندم علامت سیاتیکه اره؟ دی ...

سیاتیک داره به احتمال ۵۰درصد حتما ببرینش دکتر دیسک کمر عموم داره نمیتونه زیاد بشینه یا زیاد سرپا وایسه

خودشه پس 🤔اگه ولش کنه چی میشه؟ مثلا اگه پیگیر دکتر نشه چی میشه

خب بعد دردش بدتر میشه تا جایی که دیگه نمیتونه تحمل کنه و مجبور میشه بره دکتر و عمل کنه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
سیاتیک داره به احتمال ۵۰درصد حتما ببرینش دکتر دیسک کمر عموم داره نمیتونه زیاد بشینه یا زیاد سرپا وای ...

بردیم دکتر دکتر ک هیچی نگفت ففط دارو داد😐 اونم اگه رو مبل بشینه دردمیگیره پاهاش رو زمین راحت تره

یا وقتی راه میره چیزی حس نمیکنه ها همبن ک وامیسه درد پاش شروع میشه 

خودشه؟

خب بعد دردش بدتر میشه تا جایی که دیگه نمیتونه تحمل کنه و مجبور میشه بره دکتر و عمل کنه

ی هفته پبش بردمش دکتر،دکتر گفت اگه دوسه ماه دیکه نمی اومد عملی میشد 

اوضاعش خرابه فک کنم اره؟🤦‍♀️اخه خیلی بیخیالی زده خودشو 

دکتر نمیرفت ی ساله دردمیکشه

اره اگه شدت پیدا کنه پدر من هنوز شکر خدا به اون مرحله نرسیده

شکر خدا سالم باشن ،

الان‌نگران مادرشوهرمم اصن مراعات نمیکنه 

روزا سنگبن کاری میکنه سرپا زیاد وامیسه 

داروشم قشنگ نمیخوره 

هرچی بهش میگیم گوش نمیده