2777
عنوان

حس تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 26 پست
اون دیگه هیچی ...واقعا احساس میکنم هیچ کس منو نمیفهمه و تنهام

شاید یکم درونگرا باشید..برای همین افسردگی بهتون حمله میکنه.به چی اهمیت  میدین تو زندگی؟؟اگه دوس ندارین اینجا‌جواب بدید خصوصی ازتون بپرسم‌‌.یا اصلا اگه‌دوس ندارین جواب ندین..بازم ببخشید

-مرد هستم-در مطالب خصوصی مربوط به خانوم ها ، شرکت نمیکنم.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شاید یکم درونگرا باشید..برای همین افسردگی بهتون حمله میکنه.به چی اهمیت  میدین تو زندگی؟؟اگه دوس ...

درون گرا که هستم ولی یعنی چی به چی اهمیت میدین؟

هر چیز که در جستن آنی، آنی
درون گرا که هستم ولی یعنی چی به چی اهمیت میدین؟

منظورم اینه که احساس میکنی چه‌چیزی برات مهم هست تو زندگی؟؟؟اطرفیانت؟؟خودت؟؟پول؟؟

سوالم روانشناسی هست.

منظورم اینه که احساس میکنی چه‌چیزی برات مهم هست تو زندگی؟؟؟اطرفیانت؟؟خودت؟؟پول؟؟ سوالم روانشناسی هس ...

پول که مهم هست اما درجه اول شوهرم برام مهمه و دوست داشتن

پول که مهم هست اما درجه اول شوهرم برام مهمه و دوست داشتن

میدونی آدم های درون گرا ذاتا هنرمند هستن..یه حس هنری تو وجودشون هست که باید بهشون بها داده بشه...گفتم شاید شما هم اینطوری باشید ...کلا درون گراها تمایل دارن که دوست داشته بشن.درون گرایی دنیای عجیبیه😐

میدونی آدم های درون گرا ذاتا هنرمند هستن..یه حس هنری تو وجودشون هست که باید بهشون بها داده بشه...گفت ...

راستش من همه کاری میتونم بکنم ، مثلا میز تلویزیون خونه تابلو های مکرمه پاف حصیری مجسمه خیلی چیزا اما در واقع انگار هیچی بلد نیستم ... فک کردم داشتن سگ بهم حس خوب بده

راستش من همه کاری میتونم بکنم ، مثلا میز تلویزیون خونه تابلو های مکرمه پاف حصیری مجسمه خیلی چیزا اما ...

داشتن سگ فقط وقت وانرژیتو هدر میده...چون باید هم بهش برسی هم هزینه کنی براش..خیلی از هنرایی که گفتی نمیدونم چیه😁😁 اما خوبه که بهشون اهمیت دادی..اما بنظرم سگ بدردت نمیخوره..بعدش بهش وابسته میشی..خیلی اذیت میشی.

بازم ببخشید نظر‌دادم

داشتن سگ فقط وقت وانرژیتو هدر میده...چون باید هم بهش برسی هم هزینه کنی براش..خیلی از هنرایی که گفتی ...

خواهش میکنم ... پس این تنها بودن رو چیکارش کنم ... سرگرم کردنم  که حسم رو تغییر نمیده

از همجنس های خودتون با کسی دوست نیستین؟

چرا ولی مدلم جوریه که با خودم حال میکنم... نمیدونم وقتی باهاشون بیرون میرم بد نیست ولی وقتی برنامه هم میزارن دوس ندارم برم

چرا ولی مدلم جوریه که با خودم حال میکنم... نمیدونم وقتی باهاشون بیرون میرم بد نیست ولی وقتی برنامه ه ...

بشدت درون گرا هستید..خیلی بد نیست چون خلاقیتت بالا میره اما خب افسردگی هم میاره...