2777
2789
عنوان

مادر شوهرر 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 34 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ارزومه شوهرم با مادرشوهرم برن منو ول کنن بحال خودم بدبختانه منم باید در ...شون راه بندازن.

تو چقد منی  

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دارای مدرک بین المللی ارایشگری هر سوالی داشتین درخدمتم😍❤️ ♡ شاعر میـگه:خوبتو میـگن ولے بدتو میـخوان تولدت ن ولے ختمتو میـان ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆
😂😂😂

بخدا🤣🤣

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

من مادرشوهرم خودش کاری کرد باهاش قطع رابطه کنیم🥴چسبید ب پسر و عروسی ک یه لحظه خوبیشو نمیخاستن الانم پشیمونه ولی روی برگشتن نداره و امکانش نیست خدادوشکر

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
هر روز الکی بگرده فقط سر خوش احمق

اگه هرروز تفریحه آره خقداری ناراحت بشی به نظرم با شوهرت صحبت کن و ناراحتیت رو بگو و اینکه از قبل برای روزت برنانه داشته باش در هفته یکی دو دفعه با مادرشوهرت بذار شوهرت بره بیرون ولی بقیه رو جوری برنانه بریز که با تو باشه بگو دوست دارم دوتایی باشیم 

تو چقد منی    

هععععی،به شوهرم میگم من اخلاقم بااینا جور درنمیاد،تو تنها برو خونشون من نمیام،میگه من تو نیای نمیرم منم مجبور میشم برم باهاش چون دوست ندارم از خانواده ش جداش کنم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

چرا زود جبهه میگیرین و یه چیزی میگین؟

قبل اینکه قضاوت کنید و بگین ارتباطت با مادرت قطع کن یا به شما ربطی نداره مادرپسرن، آدم باید بدونه اصلا منظور ایشون از زیاد بیرون رفتن چیه

خدایی منم اگر همسرم هر روز با مادرش برن بیرون نه برای کار، برای تفریح و من مجبور شم تو خونه بمونم ناراحت میشم، همسرم باید برای زندگیش هم وقت بذاره، بهرحال منم زنش هستم و توی زندگیش سهمی دارم