2777
2789
عنوان

عشق سابق 👻💔

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 63 پست
آدم چیزی ک بالا آورده رو نمیخوره

اینجوری که به خود استارتر توهین میشه😐

انشاءالله ۰۱/۰۱/۰۱ با کمک قانون جذب و پشتکار و همکاری نی نی سایتای عزیزو همیشه در صحنه، همه به آرزوهاشون میرسن💔🥲🤣🚶‍♀️ عاره جون عمتون به همین خیال باشید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه برگرده مجبوره خیلی بیشتر از قبل تلاش کنه تا اعتمادی رو که نابود کرده از نو بسازه.و البته امیدوارم تا قبل از برگشتش جایی توی قلبم نمونده باشه براش‌،هرچندهمین الانشم قلبی نمونده که بخواد جایی داشته باشه.

.....
وقتی علاقه باشه ... همه چیز هست ! علاقه ی واقعیییی 🥀

منم همینو فکر میکردم به قول یه بنده خدایی گشنگی نکشیدی عشق یادت بره اینا همه تب قبل از ازدواجه وقتی ازدواج کردی میفهمی اونقدرا هم که میگن زندگی عسل نمیشه مشکلات بیشتری هم اتفاق میوفته دو نفر با تفکرات متفاوت کنار هم قرار میگیرن یا زن باید شبیه مرد بشه یا مرد شبیه زن مگه ازدواج همش عشق بازیه؟؟؟ منم همسن تو بودم فکر میکردم عشق یعنی همه چیز. طوری نیست وقتی به بلوغ فکری کامل رسیدی میفهمی من چی میگم

محو چشمان تو بودم که به دام افتادم...                  تیکر تولدمه.
منم همینو فکر میکردم به قول یه بنده خدایی گشنگی نکشیدی عشق یادت بره اینا همه تب قبل از ازدواجه وقتی ...

من که خیلی دوسش دارم 💔😭

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
نه

دلیل ؟

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
من از ازدواج متنفرم

ازدواج خوبه ولی من که میفهمم مجردا فکر میکنن همش عشق بازی و علاقه و ایناست عین همونایی که توی فیلم های ترکی نشون میدن درحالی که تازه بعد از شروع ازدواج مشکلات شروع میشه اختلاف نظر و عقیده هست اونم زیاد

محو چشمان تو بودم که به دام افتادم...                  تیکر تولدمه.
ازدواج خوبه ولی من که میفهمم مجردا فکر میکنن همش عشق بازی و علاقه و ایناست عین همونایی که توی فیلم ه ...

به خاطر همین مشکلاتون که دوست ندارم ازدواج کنم من انقدر هدف دارمکه ازدواج اصلا جز هیچکدومشون نیست

چند سالته؟

۲۰