انشاءالله ۰۱/۰۱/۰۱ با کمک قانون جذب و پشتکار و همکاری نی نی سایتای عزیزو همیشه در صحنه، همه به آرزوهاشون میرسن💔🥲🤣🚶♀️ عاره جون عمتون به همین خیال باشید
اگه برگرده مجبوره خیلی بیشتر از قبل تلاش کنه تا اعتمادی رو که نابود کرده از نو بسازه.و البته امیدوارم تا قبل از برگشتش جایی توی قلبم نمونده باشه براش،هرچندهمین الانشم قلبی نمونده که بخواد جایی داشته باشه.
منم همینو فکر میکردم به قول یه بنده خدایی گشنگی نکشیدی عشق یادت بره اینا همه تب قبل از ازدواجه وقتی ازدواج کردی میفهمی اونقدرا هم که میگن زندگی عسل نمیشه مشکلات بیشتری هم اتفاق میوفته دو نفر با تفکرات متفاوت کنار هم قرار میگیرن یا زن باید شبیه مرد بشه یا مرد شبیه زن مگه ازدواج همش عشق بازیه؟؟؟ منم همسن تو بودم فکر میکردم عشق یعنی همه چیز. طوری نیست وقتی به بلوغ فکری کامل رسیدی میفهمی من چی میگم
منم همینو فکر میکردم به قول یه بنده خدایی گشنگی نکشیدی عشق یادت بره اینا همه تب قبل از ازدواجه وقتی ...
من که خیلی دوسش دارم 💔😭
امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/
امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/
ازدواج خوبه ولی من که میفهمم مجردا فکر میکنن همش عشق بازی و علاقه و ایناست عین همونایی که توی فیلم های ترکی نشون میدن درحالی که تازه بعد از شروع ازدواج مشکلات شروع میشه اختلاف نظر و عقیده هست اونم زیاد