2777
2789

یکی از همسایه هامون چندماه پیش غیبش زد خیلی گشتن دنبالش بعد یه مدت همین امشب اومدن با یه پسره دعوا شد تو خیابون

قرار بود با پسرعموش عروسی کنه که گویا با پسره فرار کرده بود حالا هم برگشتن میگن همو میخاییم

کاری به اونا ندارم بنظرتون دختری که فرار کنه و برگرده میتونین مثل قبل همون نگاه رو بهش داشته باشین؟

نظرتون در موردش چیه؟ 

دوست‌داشتنت‌گناه‌باشد‌یا‌ک‌اشتباه/گناه‌میکنم‌تورا‌حتی‌ب‌اشتباه:/💜

نمیدونم...تا داستان زندگیشو ندونم کلن سعی میکنم قضاوتش نکنم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شخصه نه 

حس میکنم خیلی احمقه

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)

دخترخالم فرار کرد 

سه روزه برش گردوندن

سنش کم بود ولی خب کل فامیل فهمیدن

بعد برگشتش همه خودشونو زدن به اون راه ولی ته دل همه یجوری بود دیگه

اتفاقا بعدش پسرداییمون گرفتش و در جریان کل ماجرا بود

تو تورکا یکم مرسومه اینجور فرار ها حالا ن اینکه بره چند ماه بعد پیداش شه دو سه روز بعد بزرگترا واسطه میشن اشتی میکنن عقد میکنن

من بیییییی نهایت بدم میاد ینی دختر پدر خودشو له میکنه دیگه ... هیچوقت نداشتیم تو فامیل خودم تو فامیل همسرم یکی هست اخیرا بهش مث قبل نگا کردن و طردش نکردن

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

به من چه ربطی داره که بخواد نگاهم تغییر کنه. اما این تو ذهنم میمونه که بچه س. چون ندیدم کسی که فرار میکنه عاقبتش خوب باشه. معمولا تو خانواده پسر اذیتش میکنن یا کارشون به جدایی میکشه. مگه اینکه خانواده خیلی خوبی داشته باشه که بعدش پشتشو بگیرن و این کار دخترشون رو قبول کنن