2777
2789
عنوان

ی نظر سنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 67 بازدید | 22 پست
وا بگو من برای درس اینجا اومدم نه برای ظرف شستن و کمک 

امروز داشتم درس میخوندم سر درس خود زنداییم میا میگ برام چایی بریزو فلان حس میکنم داره سو استفاده میکنه

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
ینی برم خونمون؟

اره.یکی از اونا هم بخر.البته سعی نکن کاملا بهش عادت و کنی تو یه تایمایی سعی کن از گوشت دراری،حتما اگه شلوغ باشه،چون تو فردا بری سر آزمون بعضی از این مراقبا خیلی رعایت نمیکنن و حرف میزنن یا کولر روشن میکنن و...ممکنه چون به صداشون عادت نداری آزمونو خراب کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره.یکی از اونا هم بخر.البته سعی نکن کاملا بهش عادت و کنی تو یه تایمایی سعی کن از گوشت دراری،حتما اگ ...

خیلی ممنون ...فک کنم قبلا داشتم ازشون میدونم چطورین...مرسی ک گفتی خواهر

الان کنکورمو چیکارکنم امروز زنداییم میگف وای باید ظرف بشورم؟؟؟ نمیتونم وایسم و اینا درحالی ک پنج هفت ...

اگ نمیخای بری خونتون و خونتون غیرقابل تحمله محلش نده داره دروغ میگه پنج هفته چیه ک نتونه وایسع؟؟ من نه ماهه دیدم تا روز اخر کار خونه میکرد بیخیال بابا.. مگه اینکه بگن بچه بیرونه رحمه و کاملا استراحت مطلق باشع ک کل نه ماه و باید دراز بکشه حتی برای دسشوییم بلند نشه... ولش کن بزار خودش کار کنه ب مادربزرگتم بگو کار نکنه والا پرروش نکنین خخخ یا اگه میتونی برو خونه خودتون شبا درس بخون ک همه خوابن منم اینطوری میکنم

البته باید بگی برادر😁

عهههه شما مرد هستین؟ واقعا عذر من رو بپذیریداخه نه اینجا بعضی از خانوما اسم پسرشونو میزارن دیگه این اشتباهات پیش میاد🤭😅 ....درهرحال از کمکتون ممنون

اگ نمیخای بری خونتون و خونتون غیرقابل تحمله محلش نده داره دروغ میگه پنج هفته چیه ک نتونه وایسع؟؟ من ...

واقعا پنج هفته هیچی نییی؟؟؟...هی میگف دکتر گفته استراحت کنو ازاینجور چرتا نگفت ک بچه بیرون شکمه میگ میترسم بچم بیوفته و اینا وای این خیلی نازالوعه یه دستش زخم میشد کل جهان خبردار میشد چ برسه ب اینک الان حامله اس بنظرت چیکار کنم ک محل ندم؟ من ناهار یا شام ک خوردم ظرف خودمو بشورم برم درس؟.....و اینک من شبا اصلا بازدهی ندارم ک درس بخونم واسه همین اومدم اینجا