2777
2789
من ۲ماهه میخورم خیلی عالیه قبلا خیلی کوچیک بودن الان خیلی خوبن

بقیه جاها چاق نشده؟

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیرخشک عالیه پروتز چیه من با شیرخشک عالی شدم

بزرگ شد یا خوش فرم شد؟ برای من بزرگ اما خیلی شله و آویزونه

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
میگن چنساله داره داعمی نیست درسته

چرا دائمی هست بستگی به فعالیت اون فردی ک پروتز رو گذاشته تو بدنش داره هر چقدر اهل ورزش و فعالیت بدنی بیشتر منتور زودتر باید تعویض بشه ولی تا ۲۵ سال هم می تونه باشه

منم همینطور ولی من یه مدت خیلی راجع بهش پرس جو کردم فقط پروتز جواب میده

من هر روشی رو امتحان کردم ازهمه بدتر بوی گننننند روغن خراطین رو تحمل کردم😟😟😟ولی اصلا جواب نگرفتم واقعا می‌خوام دیگه عمل کنم یا حداقل راه غیر عمل وای حتما جواب بگیرم

آقا کوچیک یعنی چقدر ی مثال بزن آخه مال من خیاط که گرفت برا لباس 80 و خوردی بود ولی به نظر خودم خیلی ...

من 70هستم تازه بچه هم شیر دادن خیلی قیافه زشتی پیدا مردن