2777
2789
عنوان

گند زدم گند

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 73 پست
اگر از اخلاق شوهرت بگی و بگی ک چطور اشنا شدین میتونم کمکت کنم ک چیکار کنی ک نورون های مغزیشو تحت الش ...

شوهرم دوست پسر دوتا از دوستام بود و یکیشون عاشقش بود ولی باهم کات کرده بودن من و اون اتقافی برخورد کردیم بهم منم سعی داشتم متقاعدش کنم برگرده و چند مدت چت میکردیم بعد همه گفتن تو با این دوستی و گذشت تا پسرخالش اومد خواستگاریم رفت ب پسره گفت من و اون همو میخوایم بکش کنارو اینا و با دوتا دیگم همین کارو کرد دیگه همه فکر میکردن من و اون عاشق سینه چاک همیم خودش اومد خواستگاریم و کلی چیز تا قبول کردم که فقط راحت شم از حرف و حدیثا و میدونستم دست از سرم برنمیاده البته موقعیت و همه چیش خوب بود جز اخلاقش...تا عمر دارم شرمنده خانوامم 

اگر از اخلاق شوهرت بگی و بگی ک چطور اشنا شدین میتونم کمکت کنم ک چیکار کنی ک نورون های مغزیشو تحت الش ...

اخلاقشم گاهی اوقات انقدر مهربون میشه ادم دوست داره برای دلش بمیره

گاهی اوقاتم فقط قلادش کمه بلانسب

و به شدت مغروره و جواب پس نمیده حتی جواب پس نمیده چرا با من اینکارا رو کرده میگه دلم میخواد

و به شدت به خانوادش اهمیت میده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرمه🤣طرف به خاهر خونی خودش رحم نمیکنه حالا اینکه دیگه سببی هستش...نمیگم باور نکن ولی میگم کنترلش کن بهش بگو خاهرته ک باشه ولی روابط رو کنترل کنید

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
قربونت برم یه چیز بگممممممممممممممممممممممم اتفاقا الان دختره داره جلوم میرقصه

😥😥😥😥😥😥

خدایی من تحمل ندارممممم 

حتی اگه خواهرشوهر واقعیم باشه چه برسه دخترخاله😥

پس خودتو بزن بیخیالی کم کم رفت و آمدتو کم کن باهاش

خواهرمه🤣طرف به خاهر خونی خودش رحم نمیکنه حالا اینکه دیگه سببی هستش...نمیگم باور نکن ولی میگم کنترلش ...

اره جالبیش اینه من عذاب وجدان گرفتم که زود قضاوت کردم...

عزیزم شما درست میگی ولی دلم نمیخواد نقطه ضعف بدم دستش که هی تحریکم کنه هر وقت خواست...راه دیگه به ذهنت نمیرسه؟

😥😥😥😥😥😥 خدایی من تحمل ندارممممم  حتی اگه خواهرشوهر واقعیم باشه چه برسه دخترخاله😥 پس خو ...

من که خودمو از همین الان زدم به بیخیالی ولی ما هنوز تازه عقد کردیم باهم زندگی نمیکنیم که رفت و امد با خالشو کم کنم

من اصلا نمیتونم اینی که میگن شیر مادرمو خورده خواهر برادرمه هضم کنم خو که چی شیر خورده دیگه 

درضمن خواهر واقعیشم باشه اصلا خیلی لوس بازیه بپره لپ و گونشو ببوسه

شما لازم نیس از کسی عذرخواهی کنی

درضمن تازه هم عقد کردی نمیدونستی

حواستم باشه دخترخانم دیگه اینقد اویزون نباشه

خدایا همه تو زندگیشون موفق بشن به رویا و آرزو ها و خواسته هاشون برسن منم به چیزایی که میخوام برسم آرامش داشته باشم.💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
چه شکلی حواسم باشه؟ میگی چیکار کنم؟

اول از همه با شوهرت حرف بزن بگو باید حدومرزهارو نگه داره وگرنه حساسیتم زیاد میشه بهش بگو تو خوشت میاد من با بقیه اینجوری ماچ و بوس کنم برم بیرون 

همسرتون اگه درکش بالا باشه قطعا متوجه میشه

سعی کن غیر مستقیم باهمسرت همه جا باشی  طوری که فکر نکنه داری کنترلش میکنی همش تا اون دخترخانم وقت نکنه بچسبه به شوهرت البته ایشالا زود ازدواج کنه تا درگیر زندگی خودش بشه

و یه چیز دیگه اینکه هروقت دیدی پرروبازی درمیاره ناراحتت میکنه همون لحظه جوابشو بده خیلی محترمانه

دیگه باشعور باشخصیت باشه باید بکشه کنار

اما اگه باز ادامه بدن به کاراشون کارت سخته دیگه ببخشیدا ولی با ادم نفهم بهتره سروکله نزنی حساسیتو کمتر کنی

خدایا همه تو زندگیشون موفق بشن به رویا و آرزو ها و خواسته هاشون برسن منم به چیزایی که میخوام برسم آرامش داشته باشم.💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
ممنونم عزیزم سعی میکنم یکم رابطمونو بهتر کنم

انشالله درست میشه گلم