2777
2789
عنوان

پودر چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 31 پست
تو گوگل خیلی از این تعریف کردن همراش زینک پلاسم میخورم

به نظرم نخورید باز هم خواستید یه قوطیو امتحان کنید ۹۰ درصد هم برگشت دارن چون کورتون توش هست برا منم دانه نارنجی توش بود بوی پاستیل میداد رنگش هم تقریبا گلبهی بود و مزه تقریبا ملس داشت ولی معده ام به هم ریخت 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
انشالله چاق شی من استعداد چاقی ندارم و گرنه چاق میشدم 💔  ولی تازگیا یه قرص گرفتم البته برا چا ...

ایشالا تا عید جواب بگیریم من 54 کیلوم

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی تو خدای خوب منی🖤🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم نخورید باز هم خواستید یه قوطیو امتحان کنید ۹۰ درصد هم برگشت دارن چون کورتون توش هست برا منم ...

دعا کن من جواب بگیرم خسته شدم از لاغری

ایشالا تا عید جواب بگیریم من 54 کیلوم

انشالله من سه سال پیش این پودر رو گرفتم ۳۶ بودم بعد از دو سال شدم ۳۸ دی الان دو سه ماهی هست شدم چهل

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

انشالله من سه سال پیش این پودر رو گرفتم ۳۶ بودم بعد از دو سال شدم ۳۸ دی الان دو سه ماهی هست شدم چهل

چقد وزنت کمه😕قدتت چنده

ماهی یه قوطی مارک ببلاک ۲ باید با اب قاطی کنی من از شیرخشک دخترم میخورم یه سالشه

اها مرسی تا عید ببینم چی میشه نتیجه بگیرم ی تایپک دیگ میزنم

چقد وزنت کمه😕قدتت چنده

قدمم کمه 😂😂 ۱۵۵

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .