2777
2789
عنوان

چرا آخه مردا خیانت میکنن؟؟؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 5858 بازدید | 375 پست
زنا هم کمبود توجه دارن خب معمولا همه ی توجه هاییو کم دارن تو زندگی پس چرا ما خیانت نمیکنیم؟ یا حدا ...

بالا چی گفتم؟بی ذاتی 

دوما عزیز من ی مرد و ی زن تنها ب این راه نمیرن 

جفتشون تو اون رابطع میخان 

چرا کسی نمیتونع منو مجبور کنع؟شاید چون نمیخام 

شاید شما نمیخای 

شاید شما ادم چهارچوب داری هستی و اصالت خودتو حفظ میکنی و ب خودت ارزش میدی 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمار ازدواج های دوستی که خیانت و طلاق گرفتن بالاتر و خیلی بیشتره تا اونهایی که زیر نظر خانوادهاشون ا ...

از كجا آمار گرفتي حاالا؟؟

منبع آمارتو بگو😁😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چون مرض دارن چون آشغالننننن البته فقط مردا خیانت نمیکنن، به ذات آدم برمیگرده ن جنسیت 

پسرای تو تاپیک که تونینی سایتین از الان یاد بگیرین تا مرد نشدین زن نگیرین مرد بودن یعنی تعهد

تقصیر خودته اولین دفعه باید میریدی بهش

اولین دفعه خو خواستم بزنم بهم ولی مامانش اومد پیشم گریه کرد و فلان گفتم یه فرصت دوباره بهش بدم ولی الان نمیتونم 

گوش هایم را میگیرم! چشمهایم را می بندم! زبانم را گاز میگیرم! ولی حریف افکارم نمی شوم! چقدر دردناک است فهمیدن..!!           خوشبحال عروسک آینه آویزان به آینه ماشین، تمام پستی بلندی زندگیش را فقط میرقصد..!!                               ‌‌‌‌‌‌                      کاش زندگی از آخر به اول بود.. پیر به دنیا می آمدیم..                آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم... سپس کودکی معصوم میشدیم و در، نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم..!!!
دوسال با هم نامزد بودیم تازه ازدواج کردیم بعد فهمیدم خیانت میکنع تازه دوبار بهش فرصت دادم و بخشیدمش ...

غلط میکنه بگو اشتباه کردی تاوانشو بده مهریه تو بگیر ترکش کن بفهمه شتر سواری دولا دولا نمیشه

ازدواج دوست پسری دوست دختری همینه خارج از چهارچوب دین اسلام بودن ثمرش زجر خیانت و طلاقه

😳😳😳😳خدایا این بنده هات جای تو فتوا میدن😳

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .