زومبا کار میکنم 🤸♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم 👗 زبان بدن بلدم 👀👅 اشپزیم زبانزد👩🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘♀️
من نمیدونم چشام چ رنگیه ینی هیچکدوم از خانوادم نمیفهمن آخه ی دور سبز چمنیه ی دور دیگ قهوه ای ی دور دیگش مایل به نارنجیه ..و درکل بعضیا وقتا قهوه ای بعضی وقتا عسلی بعضی وقتام میگن قورباغه ایه.
رنگشو دوست نداری؟یادوست داشتی تیره بود؟کسی ازخانواده تم هست؟
رنگشوخیلی دوس دارم تعریف نباشه همه میگن چشمات خیلی خاصه ولی ترجیح میدادم تیره باشه چون خیلی دردسربرام درست کرده تاحالا.سه تابچه ایم سه تامون رنگی مامانم ازعمش چشم رنگی روبه ارث برده بچه های داداشمم رنگی شدن دامادمون هم پسرعمومه رنگیه عمومیناکل خانوادشون رنگی ان
Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑