2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موز_گرونه# موز_برنداریم# 😂😂

گشنمه#  

ما_پولداریم#  

🤣🤣🤣

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
من چشمام سیاهه ولی توبعضی شرایط آب وهوایی.    آبی و بعضی دیگه عسلی  میشه!البته بعداز ...

چه شباهتی 😌

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
من چشام عسلی کجا قشنگه😨

خوب از نظر من قشنگه دیگه بگم آبی اینا پرو ميششن😒😚

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  

فک کنم اولین نفر منم عکس میزارم😋😅

آقا داشتم میومدم تاپیک بطنم عکس چشامو بزارم این تاپیکو دیدم😁😍

تستسجیوقتقوخلجخبحهزحعسخعسخفسحعسحعیعخ

حازحهی۸عی۷عس۷عسخعیخعیخعیخعسخعسخفس۷

حهز۸عی۷عیف۷س۷عیحهزحعطحهزحهزحهزحهیحهی۷عی۸

ه۸ی۸هیحعزحهزحازحازجازب

https://uupload.ir/files/1bnm_snapchat-972264423.jpg

♥️

من چشمام سبزه سبزشم‌خاصه 🤪😜راتغییرسبک آرایشم رنگش عوض میشه حتی روبه خاکستری هم میره خلاصه طیف رنگیم زیاده🤣🤣🤣سگ هم داره به شدت ☺️😝مدیونین فکرکنین دارم پزمیدم

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
فک کنم اولین نفر منم عکس میزارم😋😅 آقا داشتم میومدم تاپیک بطنم عکس چشامو بزارم این تاپیکو دیدم😁😍 ...

اخیش یکی دیدم😂😂

خوشگلهه

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀