به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره من بیشتر از اینک میگن سگ نجسه حرصم میگیره هیچ حیوونی باوفاتر و بهتر از سگ نی منکه ...
حرفات درسته سگ حیوون خوبیه مث سگ اصخاب کهف ک همراه اون آدمهای مومن بود ولی حتی اون زمانم سگ برای پاسبانی و بیرون خونه بود جلوی غار خوابید نرفت داخل .پس دوست عزیزم بیا ن افراط کنیم نه تفریط .اگ خدا ک صلاح بنده هاشو میخاد گفته نجس چون میدونه سگ خ خ معرفت داره اگ ما باهاش خ صمیمی بشیم جای اعضای خانواده رو هم میگیره .پس میشه هم با حیوانات مهربون باشیم (توروایات هست ثواب زیادی داره)هم جای روابط عادی مختل نکنه گلم💐