2777
2789
عنوان

چطور صفت های کثیف انسانی رو به حیوان نسبت میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 41 پست

توفیلم کنستانتین ببین از گربه برای ورود ب دنیای دیگ وجهنم استفاده می‌کنه فیلم خارجی اونا بیشتر میگن گربه فلانه درحالیک. تو اسلام اینجوری نیست یکی از حیوونایی ک پیامبر گفته میشه نگهداشت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره من بیشتر از اینک میگن سگ نجسه حرصم میگیره  هیچ حیوونی باوفاتر و بهتر از سگ نی  منکه ...

اگه بری تحقیق کنی میفهمی ک از لحاظ علمی سگ نجسه وهی تو فاز عاشقشونم اینا نمیری خب منم سگ دوس دارم اما از لحاظ علمی و اینکه خدا گفته نجسه پس حکمتی توشه ای فاز برندارین ایش

خدایا رگ گردنمو بیخیال بغلم کن♡میشه یه صلوات بفرستی

فقط اینو میدونم ک سگ قدر محبت رو میدونه خیلی بیشتر از بقیه حیوونا

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.

شما از روی تقلید کورکورانه مدافع حیوانات هستین وگرنه ما که سگ تو خونه نمیاریم دلمون خیلی واسه حیوونا میسوزه سعی میکنیم بهشون آسیب نرسونیم باور کن پدرم یک رکعت نمازش قضا نیست یه یه بار نصف شب دنبال تیغ تمیز میگشت گفت یه گربه که با نخ محکم پاشو بسته بودن عفونت کرده بود همون شب به زحمت نجات دادیم و رهاش کردیم